LIVSHISTORIE

Om Metta Myrna

- Liv og erfaring

Jeg har altid været meget dedikeret til at få så meget ud af dette liv som overhovedet muligt.


Det har været og er rigtig vigtigt for mig, at være autentisk og tro mod mine inderste længsler. Denne kompromisløshed har bragt mig mange udfordringer, men den har også ført mig ad den vej, som gør, at jeg har noget meningsfuldt at lære andre.


Den har ført mig verden rundt adskillige gange, i søgen efter redskaber til et meningsfuldt og lykkeligt liv. Jeg har lært af mange mestre, med forskellige udgangspunkter og kulturer, men med samme mål som jeg. Redskaberne har jeg afprøvet på mig selv og de fleste af dem virker.


Min største læremester er og bliver dog livet selv.

Livet har ikke været blidt ved mig. Det har løbende præsenteret mig for drama, tab, alvorlig sygdom og andre smertefulde oplevelser. Men det har heller ikke været nærigt. Jeg har været så usigelig heldig, at opleve helt utrolig mange spændene, smukke, usædvanlige ting.

Hver eneste oplevelse har været transformerende og har lært mig ting, som jeg ikke ville have kunnet lære på andre måder. 


Jeg er lige nu midt i livet.

Jeg er ikke altid glad og begejstret, tværtimod når jeg gerne gennem hele følelsesregistret på en almindelig dag, men grundlæggende er jeg fuldstændig tilfreds med, hvordan mit liv former sig. Jeg er sund og stærk og lever et vidunderligt sted med mine dejlige børn, i et smukt hus i et kærligt fællesskab i naturen, præcis som jeg ønsker mig.


Og vigtigst af alt, jeg føler, at jeg har en vigtig gave at give verden. Den gave er den samme, som har givet mig mulighed for at leve så ufattelig privilegeret og den vil jeg gerne give dig.


Men først vil jeg give dig et indblik i min egen rejse indtil videre, så du kan få en forståelse for, hvordan jeg har lært de redskaber jeg kender og hvordan jeg har brugt dem.


Gå på opdagelse ved at trykke på de enkelte kapitler :)