TIL DIG

ENETIMER

- Skræddersyet til dig

Skræddersyet til dig

Der kan være mange grunde til, at vi bliver afskåret fra vores fulde styrke og indre harmoni. Mønstre fra både vores arv, vores opvækst og livets traumer kan forhindre vores livskraft i at flyde frit.


Jeg tilbyder en bred vifte af virkningsfulde redskaber til at transformere disse mønstre, så du kan leve et liv i flow, med styrke og mening.


Forløbets længde og indhold skræddersyes til netop dine behov.

Det kan f.eks indeholde guidet meditation, samtaleterapi, supervision, kropsarbejde, shamanistisk arbejde eller udarbejdelse af personligt yogaprogram. 


Du kan komme med et konkret ønske - som f.eks at komme i gang med at meditere - eller vi kan sammen finde ud af, hvilke redskaber netop du vil have bedst gavn af lige nu.


Du vil altid lære brugbare praktiske teknikker, som du kan bringe med dig til din dagligdag.

 

Prisen er som udgangspunkt 800,- kr/time og vi mødes som regel 1 1/2 time pr. gang (2 timer første gang). Vi mødes enten via zoom, hjemme hos dig eller i mine dejlige lokaler i Torup eller på Frederiksberg C..


Skriv gerne til mig her, hvis du har spørgsmål.

En helt særlig form for enetimer får du med ceremoniel terapi. Det kan du læse mere om her:

Mand mediterer tidligt på en bjergtop.

UDTALELSER OM PRIVAT FORLØB

"Jeg valgte et privat forløb hos Metta i en svær periode af mit liv som var præget af smerter og psykisk uro. 

Jeg havde hele tiden fornemmelsen af, at yoga og meditation var det helt rigtige på min vej mod healing, men at jeg manglede noget som var specielt til mig. Derfor tog jeg kontakt til Metta og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Hun har en særlig evne til at møde mig lige præcis hvor jeg er - og som den jeg er med en stor respekt for og - og udgangspunkt i de ting jeg fortæller hende. Udfra min situation har hun skabt et yoga - og meditationsprogram som passer til mig med baggrund i den meget store viden og færdigheder hun har på disse områder. Det er et program som jeg har både tid og kræfter til og med øvelser jeg kan lide. Sammen afprøver man de forslog hun har i løbet af sessionerne for at de bliver lige præcis afpasset til mig som elev/klient. Jeg er utrolig glad for at opdage, at der findes en så kompetent og empatisk yoga - og meditationslærer i mit lokalområde. Der kan selvfølgelig være mange grunde til at overveje et privat forløb, men næsten uanset grunden kan jeg virkelig anbefale Metta."

Anja Nielsen


"Metta har 3 gange lavet et personligt program til mine behov. Jeg havde første gang fået anbefalet yoga for at få regelmæssige menstruationer igen. Anden gang var i forbindelse med min første graviditet, og tredje gang var efter fødslen af mit andet barn. 


Jeg har været virkelig glad for at få skræddersyet et helt personligt yoga-program, som hver gang har fokuseret på det, som jeg netop havde/har brug for. 

Jeg har hver gang fået meget ud af det, og det har haft en virkelig god virkning på min krop og mit generelle velvære."

Monica


"Jeg er i gang med et længere forløb hos Metta, en skræddersyet brobygger uddannelse. Jeg kan både mærke og se en forskel i den jeg er, og i det jeg møder ude i verden efter jeg er begyndt hos hende.
Hendes tilgang til tingene er meget givende, jeg får noget med derfra, som hjælper mig til at forme sig som det menneske jeg er, og det jeg rummer.
En klar anbefaling herfra hvis man føler at man står på en skillevej, og ikke helt ved hvilken retning man skal vælge."

Lucas


"Metta har for mig været en meget dygtig, empatisk og tillidsskabende behandler som med gode praktiske øvelser hurtigt kan guide og vejlede ifm. meditation."

Dan