Mod

METTA MYRNA

-Facilitator for balance og forbindelse

Mod

- Liv og erfaring

Metta Myrna som ung.

MOD

Jeg var ikke et almindeligt barn.

Jeg er født i 1972. Da jeg var 4, havde jeg lavet mig et alter, som jeg bad ved og jeg fortalte frejdigt om mine erindringer fra tidligere liv.

Jeg lærte at læse før jeg startede i skole og slugte med stor glæde skolebøger langt over mit alderstrin.


Men det var ikke først og fremmest det, som forhindrede mig i at være almindelig. Min mors livsstil førte os vidt omkring med rigtig mange flytninger og skoleskift gennem hele min barndom, så jeg var altid den nye og anderledes i klassen. At starte i en konservativ landsbyskole i Sønderjylland som tilflytter fra sjælland, i det eneste hippie-kollektiv i en landsdel af traditionelle bønder, uden at komme til at føle sig grundlæggende forkert som menneske, var for stor en opgave for mig som 10-årig i 1982. Jeg gennemlevede både ensomhed og selvhad på den bekostning.


Men gradvist fortonede min trang til at ligne de andre sig og transformerede sig til en stolthed over- og styrke i, at være anderledes. Jeg blev en rebel og ganske sikkert den første punker i Sønderjylland, dengang omkring 1986. Jeg havde en stor social indignation og skrev vrede samfundskritiske graffitier på væggene i min lille by, mens jeg læste Jung og filosoferede dybt over livet.


Jeg gennemgik dermed allerede meget tidligt i livet den smertefulde proces,  igennem ensomhed, at finde styrken i -og modet til, at være unik.


Jeg vidste det ikke dengang, men det mod skulle komme mig til stor hjælp i resten af mit liv. Ikke mindst til at tage de beslutninger, som har gjort det muligt for mig at følge mine drømme og arbejde med det jeg gør i dag. 


Metta Myrna på scene i Ungdomshuset.
Figur af menneskekroppen.
Metta Myrna og hendes to døtre.
Metta Myrna og stamme kvinde.
Menneske hjernen, der arbejder som en maskine.
Person sidder og ser fortvivlet ud på en bænk.
To hænder mødes og skaber energi.
Person står barfodet på stranden.
Metta Myrna foran sin praksis på Frederiksberg.
Billede af Metta Myrnas familie.
Sommerfugl i metamorfose.

KONTAKT


Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål :


E-mail 

post@mettamyrna.dk


Tlf 

22430322


FØLG METTA MYRNA