OVERGANGSCEREMONI

OVERGANGS-CEREMONI

Et nyt menneske bliver født. Et barn træder ind i voksenlivet. To mennesker lover hinanden troskab. En ny livsfase, projekt eller arbejde tager sin begyndelse. Et elsket menneske forlader livet.


Menneskelivet er fuld af betydningsfuldebegivenheder og transformationer, ladet med stærke følelser og inderlige ønsker. Fra menneskehedens spæde begyndelse har vi markeret disse begivenheder med ceremonier, som har givet rum til at højtideligholde deres vigtighed.


Jeg har stor erfaring i at skabe overgangsceremonier og tilbyder at skabe en skræddersyet ceremoni til at markere netop din overgang. Ceremonien og dens redskaber bliver udformet efter dine ønsker og behov og med stor respekt for, at alle deltagere får en god oplevelse. Den kan indeholde ceremoniel kakao, hvis du ønsker det, men der er mange andre elementer, som kan være med til, at skabe netop den minderige og meningsfulde oplevelse, som du ønsker dig.


Ceremonien kan foregå i mine smukke lokaler på Frederiksberg eller i Torup, eller den kan foregå et andet sted, som du vælger. Som regel varer den et par timer, men det tilpasser jeg efter dine ønsker.

Prisen er som udgangspunkt 4000 kr  inkl. alt (er der flere end 10 deltagere som skal have ceremoniel kakao, koster det lidt ekstra).


Er du interesseret i at få en skræddersyet ceremoni, eller har du spørgsmål, så skriv til mig på post@mettamyrna.dk eller via kontaktformularen her.