MEDITATION

Meditation

-Træn dit nærvær og din opmærksomhed

Meditation er den bedste gave du kan give dig selv

Hvad enten du er nybegynder, eller allerede har erfaring med at meditere, vil du på dette kursus få inspiration, lære brugbare teknikker og få støtte og råd til at komme godt i gang med at meditere i din dagligdag.

Vil du med?


Når du lærer at meditere, får du række fantastisk brugbare teknikker, til at træne grundlæggende og meget værdifulde evner hos dig selv. Metta Myrna er kendt for sine mange populære guidede meditationer tilgængelige som lydbøger på ereoloen og alle større lydbogstjenester . Hun har undervist i meditation i mere end 12 år og udgivet bogen "Kom godt i gang med at meditere". 


Hos hende vil du lære at bruge disse redskaber selv i din hverdag og blive støttet i at få brugt dem, bla på 4 ugers kurset Kom i gang med at meditere eller læs her om, hvordan du får en skræddersyet workshop til din gruppe.


Foretrækker du at få skræddersyet et forløb kun til dig, er du meget velkommen til individuelle sessioner.


KOM GODT I GANG MED AT MEDITERE PÅ 4 UGER

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ KURSET

"Det har været dejligt at opleve din professionelle og alligevel afslappede tilgang til meditation og finde ud af, at det faktisk kan fungere for alle - og at man tilpasser det fuldstændig selv. Jeg kan allerede mærke resultatet af det. Jeg er blevet mere rolig og glad, og føler at det bliver nemmere dag for dag at tænke positivt og være glad både på mine vegne og andres."

Pernille Larsen


"Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre. Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start. "Lektierne" mellem kursusdagene betyder, at kurset nærmest virker som et helt månedskursus."

Søren Magnussen


"Jeg deltog i et meditationskursus i september og var meget tilfreds med udbyttet. Jeg havde valgt lige netop dit sted, fordi du skrev, at din tilgang til dette store område var helt nede på jorden, og din uddannelse som sociolog var også medvirkende til, at jeg tænkte, at så blev det ikke for flyvsk og spirituelt for mig. Jeg kom efter at få et værktøj til at blive mere rolig, koncentreret og tilstede, - og det synes jeg kurset levede op til. Jeg bruger det stadig, hvis ikke hver morgen så i hvert fald hver anden."

Lena Boysen


"Det har været en dejlig oplevelse og en ny verden, der åbner sig efter at have deltaget i din meditations undervisning. Tænk at have et sted at søge hen når jeg har brug for ro indeni. Kære Metta, jeg vender tilbage for at lære mere."

Pia


"Tusinde gange tak for intro til en ny verden! Det har været meget spændende og en øjneåbner at få lov til at være på dit kursus. Jeg har virkelig lært meget om mig selv, mit anker, min ro, min krop og hvordan den har det lige nu. Det har været fantastisk og jeg er taknemmelig!"

Mette Bjergbakke


"Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes. Udover et mindsket stressniveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet, men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling."
Mikkel Sørensen

"Mettas undervisning og tilgang til meditation og mindfulness er helt unik og har for mig gjort en reel forskel i min hverdag. Efter et undervisningsforløb føler man sig lidt mere rolig, taknemmelig og lykkelig. De konkrete metoder og teknikker som Metta lærer os er nemme og overskuelige at bruge derhjemme, sådan at det bliver muligt at skabe gode meditationsvaner og derved mere glæde og overskud."

Camilla Andersen