GUIDET MEDITATION

GUIDET MEDITATION

Gratis meditation

Denne lille guidede meditation er en gave til dig.

På knap 8 minutter vil den guide dig til at finde ro og nærvær. 

Sæt dig eller læg dig et rart og uforstyrret sted og lyt - der er ikke noget du kan gøre forkert.

Får du lyst til at høre flere af Metta Myrnas guidede meditationer, så er her et udvalg til dig.

Det koster et engangsbeløb at få ubegrænset adgang til dem - enten 25,- kr pr stk eller 100,- kr for dem alle.

 

God fornøjelse!

 

NÆRVÆR - 16 minutters guidet mindfulness KØB UBEGRÆNSET ADGANG (25 KR)


RO - 10 minutters guidet mindfulness KØB UBEGRÆNSET ADGANG  (25 KR)


AFSLAPNING - 10 minutters guidet afspænding KØB UBEGRÆNSET ADGANG  (25 KR)


TILSTEDEVÆRELSE - 20 minutters guidet mindfulness KØB UBEGRÆNSET ADGANG  (25 KR)


INDRE REJSE - 15 minutters visualisering KØB UBEGRÆNSET ADGANG (25 KR)


FALD I SØVN - 13 minutters blid guidning ind i søvnen KØB UBEGRÆNSET ADGANG  (25 KR)

 

KØB UBEGRÆNSET ADGANG TIL ALLE DE GUIDEDE MEDITATIONER (100 kr)

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ MEDITATIONSKURSER

"Det har været dejligt at opleve din professionelle og alligevel afslappede tilgang til meditation og finde ud af, at det faktisk kan fungere for alle - og at man tilpasser det fuldstændig selv. Jeg kan allerede mærke resultatet af det. Jeg er blevet mere rolig og glad, og føler at det bliver nemmere dag for dag at tænke positivt og være glad både på mine vegne og andres."

Pernille Larsen


"Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre. Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start. "Lektierne" mellem kursusdagene betyder, at kurset nærmest virker som et helt månedskursus."

Søren Magnussen


"Jeg deltog i et meditationskursus i september og var meget tilfreds med udbyttet. Jeg havde valgt lige netop dit sted, fordi du skrev, at din tilgang til dette store område var helt nede på jorden, og din uddannelse som sociolog var også medvirkende til, at jeg tænkte, at så blev det ikke for flyvsk og spirituelt for mig. Jeg kom efter at få et værktøj til at blive mere rolig, koncentreret og tilstede, - og det synes jeg kurset levede op til. Jeg bruger det stadig, hvis ikke hver morgen så i hvert fald hver anden."

Lena Boysen


"Det har været en dejlig oplevelse og en ny verden, der åbner sig efter at have deltaget i din meditations undervisning. Tænk at have et sted at søge hen når jeg har brug for ro indeni. Kære Metta, jeg vender tilbage for at lære mere."

Pia


"Tusinde gange tak for intro til en ny verden! Det har været meget spændende og en øjneåbner at få lov til at være på dit kursus. Jeg har virkelig lært meget om mig selv, mit anker, min ro, min krop og hvordan den har det lige nu. Det har været fantastisk og jeg er taknemmelig!"

Mette Bjergbakke


"Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes. Udover et mindsket stressniveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet, men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling."
Mikkel Sørensen

"Mettas undervisning og tilgang til meditation og mindfulness er helt unik og har for mig gjort en reel forskel i min hverdag. Efter et undervisningsforløb føler man sig lidt mere rolig, taknemmelig og lykkelig. De konkrete metoder og teknikker som Metta lærer os er nemme og overskuelige at bruge derhjemme, sådan at det bliver muligt at skabe gode meditationsvaner og derved mere glæde og overskud."

Camilla Andersen