CEREMONI

CEREMONI

MENNESKEHEDENS OPRINDELIGE RUM TIL FEJRING, FORBINDELSE OG HELING

Meget har ændret sig i vores liv, siden mennesket opstod. Men de store overgange og de grundlæggende behov er fuldstændig de samme for os i dag, som de var for urtidens menneske.


Det ceremonielle rum er en gave, som vi er ved at genfinde.

En mulighed for at højtideligholde de store overgange i livet og for at skabe heling, forbindelse og balance i de enkeltes liv og i samfundet.


Jeg har i mange år tilegnet mig erfaringer og viden om den ceremonielle praksis, for at kunne skabe og holde det ceremonielle rum til gavn for både fejring og heling.


Klik på billederne herunder, for at læse om de forskellige typer af ceremonier jeg tilbyder.


Siden 2015 har jeg afholdt jævnlige kakaoceremonier, dem kan du læse meget mere om her.


Men ceremoni kan meget mere end det. De senere år har jeg udvidet min praksis med overgangsceremonier og Ceremoniel Terapi, både med og uden plantemedicin.


Ceremoni er meget velegnet til at erkende og heale det, som har hæmmet dig eller skabt smerte i dit liv. Læs om Ceremoniel Terapi her.


Sidst, men ikke mindst, er ceremoni uendelig meningsfuld, når vi oplever store overgange i livet. Jeg skaber skræddersyede ceremonier til dåb, bryllup, konfirmation, bachelorfest, endt uddannelse, rund fødselsdag, begravelse og enhver anden vigtig overgang. Det kan du læse mere om her.


Er du interesseret i at uddanne dig i ceremoniel praksis, så læs om de uddannelser jeg tilbyder her.