CEREMONIEL TERAPI

CEREMONIEL TERAPI

Ceremoniel Terapi er ikke noget nyt, tværtimod: Det er sandsynligvis menneskehedens mest oprindelige terapiform.


I det ceremonielle rum bliver du med forskellige redskaber hjulpet ind i en anden bevidsthedstilstand, hvor du har mulighed for at erkende og heale det, som har hæmmet dig eller skabt smerte i dit liv og for at komme i kontakt med dine kilder til styrke og livsglæde.


Redskaberne aftaler vi på forhånd. Det kan f.eks være:

* Plantemedicin som Ceremoniel Kakao, Blå Lotus og/eller Hapé

* Trommerejse

* Aromaterapi

* Visualiseringer

* Musik

* Guidede meditationer

* Forskellige terapeutiske teknikker


Under terapiceremonien vil du ligge behageligt og trygt, pakket ind i tæpper og med en silkepude over øjnene. Jeg arbejder tæt sammen med dig i processerne og sørger for, at du er tryg og føler dig holdt, hvis du møder noget vanskeligt. Du vil have mulighed for at rejse dybt i dig selv og samtidig kan du til enhver tid vælge at vende tilbage til normal bevidsthedstilstand, hvis du ønsker det.


En terapeutisk ceremoni varer som regel ca 3 timer, inkl efterfølgende integrerende snak.

For det meste vil ceremonien være en del af et forløb, hvor vi som minimum mødes en gang før og planlægger den og et stykke tid efter og evaluerer dens virkninger idit liv.

Men ethvert forløb er unikt og vi skrædersyer det sammen, udfra dine ønsker, behov og ressourcer.


Prisen er 800 kr/time inkl. alt.


Min baggrund for at skabe Ceremoniel Terapi og holde rummet for dig i det, er mange års uddannelser og erfaringer med ceremonier med og uden plantemedicin, terapi, formidling og facilitering. Du kan læse om mine uddannelser og baggrund her.


Er du interesseret i at give dig selv den gave, som Ceremoniel Terapi tilbyder din personlige udvikling?

Så skriv her for at høre nærmetre og lave en aftale.


NB. Vi arbejder kun med legale entheogene planter og ufarlige teknikker til ændret bevidsthedsilstand i Ceremoniel Terapi. Denne terapiform egner sig dog ikke, hvis du lider af alvorlige psykiske problemer.