MÅNEDLIGE MEDITATIONER

Månedlig Meditations cirkel

- Med klippekort

For dig, som allerede er kommet i gang med at meditere og som gerne vil fortsætte rejsen, blive holdt til ilden og få ny inspiration, redskaber og indsigter.


Vi mødes en gang om måneden, hvor du hver gang vil blive introduceret til nye aspekter af de muligheder, som meditation tilbyder, og blive guidet blidt og kompetent i meditationer, som du kan bruge i din hverdag.


Herudover vil du hver gang blive guidet i opmærksomt nærvær (mindfulness), og få lejlighed til at stille spørgsmål og dele erfaringer omkring din egen meditation.


Kom, når det passer i din kalender med et klippekort:
For 1050,- kr får du 5 klip, som gælder i 12 måneder.

Du kan også betale fra gang til gang, så er prisen 250 kr/gang.Kommende meditationscirkler torsdage kl.17.15 - 18.45 :

TRYK PÅ OVERSKRIFTEN FOR AT LÆSE NÆRMERE


10.december:TRÆK VEJRET


14.januar 2021: KEND DINE CHAKRAS


18.februar 2021: ÅBN DIT HJERTE


25.marts: FÅ STYR PÅ DINE TANKER

29.april: SHAMANISTISK MEDITATION


UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ KURSET:

"Det har været dejligt at opleve din professionelle og alligevel afslappede tilgang til meditation og finde ud af, at det faktisk kan fungere for alle - og at man tilpasser det fuldstændig selv. Jeg kan allerede mærke resultatet af det. Jeg er blevet mere rolig og glad, og føler at det bliver nemmere dag for dag at tænke positivt og være glad både på mine vegne og andres."

Pernille Larsen


"Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre. Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start."

Søren Magnussen


"Det har været en dejlig oplevelse og en ny verden, der åbner sig efter at have deltaget i din meditations undervisning. Tænk at have et sted at søge hen når jeg har brug for ro indeni. Kære Metta, jeg vender tilbage for at lære mere."

Pia


"Tusinde gange tak for intro til en ny verden! Det har været meget spændende og en øjneåbner at få lov til at være på dit kursus. Jeg har virkelig lært meget om mig selv, mit anker, min ro, min krop og hvordan den har det lige nu. Det har været fantastisk og jeg er taknemmelig!"

Mette Bjergbakke


"Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes. Udover et mindsket stressniveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet, men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling."
Mikkel Sørensen

"Mettas undervisning og tilgang til meditation og mindfulness er helt unik og har for mig gjort en reel forskel i min hverdag. Efter et undervisningsforløb føler man sig lidt mere rolig, taknemmelig og lykkelig. De konkrete metoder og teknikker som Metta lærer os er nemme og overskuelige at bruge derhjemme, sådan at det bliver muligt at skabe gode meditationsvaner og derved mere glæde og overskud."

Camilla Andersen