PRIVAT SESSION

Lev Helt

- Skræddersyet privat forløb

Har du brug for støtte i din forandringsproces?

Står du i en krise, eller har du et ønske om små eller store forandringer i dit liv, så tilbydes du støtte, vejledning og konkrete redskaber hos Metta Myrna.

 

Forløbets længde og indhold skræddersyes helt til dine behov.


Af private redskaber tilbydes du f.eks at blive oplært i at meditere, at få en privat shamanistisk ceremoni, få dit eget personlige yogaprogram du kan udføre derhjemme eller at blive indviet i Reiki.

 

Prisen er som udgangspunkt 800,- kr/time, men den er lavere ved længere forløb og hvis du har svært ved at finde pengene, finder vi en løsning - det skal ikke være økonomi som forhindrer dig.

 

Vi mødes enten hjemme hos dig eller i de dejlige lokaler i Torup eller på Frederiksberg C..

Skriv gerne til Metta her, hvis du har spørgsmål.

UDTALELSER OM PRIVAT FORLØB

"Jeg valgte et privat forløb hos Metta i en svær periode af mit liv som var præget af smerter og psykisk uro. 


"Jeg havde hele tiden fornemmelsen af, at yoga og meditation var det helt rigtige på min vej mod healing, men at jeg manglede noget som var specielt til mig. Derfor tog jeg kontakt til Metta og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Hun har en særlig evne til at møde mig lige præcis hvor jeg er - og som den jeg er med en stor respekt for og - og udgangspunkt i de ting jeg fortæller hende. Udfra min situation har hun skabt et yoga - og meditationsprogram som passer til mig med baggrund i den meget store viden og færdigheder hun har på disse områder. Det er et program som jeg har både tid og kræfter til og med øvelser jeg kan lide. Sammen afprøver man de forslog hun har i løbet af sessionerne for at de bliver lige præcis afpasset til mig som elev/klient. Jeg er utrolig glad for at opdage, at der findes en så kompetent og empatisk yoga - og meditationslærer i mit lokalområde. Der kan selvfølgelig være mange grunde til at overveje et privat forløb hos en yogalærer, men næsten uanset grunden kan jeg virkelig anbefale Metta."

Anja Nielsen


"Metta har 3 gange lavet et personligt program til mine behov. Jeg havde første gang fået anbefalet yoga for at få regelmæssige menstruationer igen. Anden gang var i forbindelse med min første graviditet, og tredje gang var efter fødslen af mit andet barn. 


Jeg har været virkelig glad for at få skræddersyet et helt personligt yoga-program, som hver gang har fokuseret på det, som jeg netop havde/har brug for. 

Jeg har hver gang fået meget ud af det, og det har haft en virkelig god virkning på min krop og mit generelle velvære."

Monica