TRÆK VEJRET MED MEDITATION

METTA MYRNA

-Facilitator for balance og forbindelse

TRÆK VEJRET!

Meditations-cirkel

I december kan vi godt have brug for et par ekstra dybe vejrtrækninger...
Kom og forkæl dig selv med guidet meditation og få indsigt i, hvordan du nemt selv kan bruge dit åndedræt til at få større ro og mere energi!

Meditation er et vidunderligt, enkelt og virksomt redskab til mindre stress og større nærvær og livsglæde. Åndedrættet er på alle måder fuldkommen centralt for dit velvære.

På denne dag vil du mærke virkningen på din egen krop af at kombinere disse to redskaber og du vil få enkle teknikker med dig, som du nemt kan bruge i din hverdag.


Denne dag vil du også lære at bruge Mudras i din meditation.


Kom med klippekort, så får du det billigt (1050 kr for fem klip, som varer 12 måneder) eller betal 250 kr for en enkelt gang.
Vi mødes hver måned, med et nyt tema til fornyet motivation og inspiration til din meditation.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ KURSET:

"Det har været dejligt at opleve din professionelle og alligevel afslappede tilgang til meditation og finde ud af, at det faktisk kan fungere for alle - og at man tilpasser det fuldstændig selv. Jeg kan allerede mærke resultatet af det. Jeg er blevet mere rolig og glad, og føler at det bliver nemmere dag for dag at tænke positivt og være glad både på mine vegne og andres."

Pernille Larsen


"Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre. Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start."

Søren Magnussen


"Det har været en dejlig oplevelse og en ny verden, der åbner sig efter at have deltaget i din meditations undervisning. Tænk at have et sted at søge hen når jeg har brug for ro indeni. Kære Metta, jeg vender tilbage for at lære mere."

Pia


"Tusinde gange tak for intro til en ny verden! Det har været meget spændende og en øjneåbner at få lov til at være på dit kursus. Jeg har virkelig lært meget om mig selv, mit anker, min ro, min krop og hvordan den har det lige nu. Det har været fantastisk og jeg er taknemmelig!"

Mette Bjergbakke


"Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes. Udover et mindsket stressniveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet, men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling."
Mikkel Sørensen

"Mettas undervisning og tilgang til meditation og mindfulness er helt unik og har for mig gjort en reel forskel i min hverdag. Efter et undervisningsforløb føler man sig lidt mere rolig, taknemmelig og lykkelig. De konkrete metoder og teknikker som Metta lærer os er nemme og overskuelige at bruge derhjemme, sådan at det bliver muligt at skabe gode meditationsvaner og derved mere glæde og overskud."

Camilla Andersen

KONTAKT


Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål :


E-mail 

post@mettamyrna.dk


Tlf 

22430322


FØLG METTA MYRNA