URBAN RETREAT PÅ FREDERIKSBERG

Urban Retreat på Frederiksberg

23 - 24.marts


FORÅRSRETREAT PÅ FREDERIKSBERG MED BLID YOGA, MEDITATION OG KAKAOCEREMONI


Forær dig selv en weekend med forkælelse og fordybelse!

 

Forbered dig på at blive overrasket over, hvor stor energi der ligger i form af glæde, kærlighed, taknemlighed og livslykke, som bare venter på at du slipper den løs!

 

Dette retreat er velegnet til alle, uanset tidligere erfaring og fysisk form.


Retreatet foregår i Lige her - Lige nu's smukke rolige lokaler på Frederiksberg d.23-24/3 begge dage kl.12-17.
Prisen er 1900 kr, inkl. snacks, kakao-ceremoni og meget mere.

Retreatet er velegnet til alle.

Der er højst 12 deltagere, så det er en god ide at sikre dig plads i god tid. 
Vi ses! ♥


PROGRAM:
Lørdag d.23.marts: FORKÆLELSE 
* Du bliver forkælet med hjerteåbnende meditationer og øvelser.
* Du får blidt åbnet for frit energiflow i din krop og sluppet spændinger med blid yoga
* Du får forberedt dig godt på kakao-ceremonien dagen efter.

Søndag d.24.marts: FORDYBELSE
* Med hjælp fra den helt specielle vilde kakao fra Amazonas, fra det ceremonielle rum, fra lyd, duft, shamanistisk heling og guidede øvelser fordyber vi os i at åbne for de uanede ressoucer af kærlighed og livsglæde,som gemmer sig i dit hjerte. ♥UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ URBAN RETREAT:


Tak for et fantastisk “urban retreat”. Det mere end levede op til mine forventninger og har både givet ro, løsnet op for nogle ting samt givet mig nogle konkrete og brugbare værktøjer. Din måde at integrere traditionel indsigt og visdom i en moderne kontekst via din uformelle stil er vidunderlig og frigørende. Jeg fornemmede at alle deltagere blev mødt præcist hvor de var og hver især fik deres egen unikke oplevelse. Jeg skal helt sikkert deltage i flere af dine arrangementer og retreats. Tak.

Jens Jakob


Jeg er beæret over den rejse, som jeg har været på via kakaoceremoni guidet af skønne Metta, som på en varm og hjertelig måde byder en velkommen i den spirituelle verden.

Et rum, hvor jeg kan mærke efter og være mig selv.

Tak for 2 dejlige og begivenhedsrige dage, som jeg stærkt anbefaler.

Barbara Binelli


Det har været en enormt intens og hjerteåbnende oplevelse at deltage på dit retreat. Din ord er så forankrede, at jeg kom til at forstå hele chakra-systemet på en ny og dyb måde.

Tak for at du samlede nogle tråde for mig og tak for dit varme væsen.

Ida


Tusinde tak for et par dejlige dage, som i den grad har været en fantastisk inspirerende, udviklende og lærerig oplevelse og start på det nye årti. Begge dages intense oplevelser har i den grad forankret sig i mig, og jeg har haft en dejlig fornemmelse i krop og sjæl siden.


Som underviser er du meget nærværende, opmærksom og klog. Du ved en masse om rigtig mange retninger, og besvarer spørgsmål på en måde, der er til at forstå også for os, der ikke nødvendigvis ved så meget dette og hint. Men den kloge kender også egne begrænsninger, og dem kender du også.


Du skabte et trygt og meget hyggeligt rum, hvor der var plads og nærvær til at dele helt personlige indsigter og oplevelser selv med personer, som jeg ingen kendskab havde til i forvejen. Ret stærkt!


Jeg holder øje med din hjemmeside til næste år, for det var en meget unik og dejlig måde at tage afsked med det foregående år, og hilse det nye år velkommen.

Micha Hansson


Urban nytårs retreat 19/20 var en super måde for mig at starte et nyt år op på.

Jeg synes det var to virkelig gode og intense dage. Metta er en super underviser, der med fast og kærlig hånd guidede os igennem de forskellige meditationer og øvelser.

Meget anbefalelsesværdig og helt sikkert noget jeg vil gøre igen til næste år. 

Christine Albeck Børge


Tak for et skønt Urban retreat. Det var et skønt kursus, og meget varmt og lærerigt. Det at der foregik i byen, gav en følelse af tilgængelighed, og overskud til at gøre det, så det kan jeg varmt anbefale alle andre at gøre for dem selv. :-)

Julie