KOM GODT I GANG MED AT MEDITERE - ONLINE

Kom godt i gang med at meditere

- online kursus


MEDITATIONSKURSUS NÅR DET PASSER DIG - HJEMME HOS DIG

Meditation er et vidunderligt enkelt og effektivt redskab, til at få et mindre stresset og mere lykkeligt liv.  Lær at meditere selv og bliv støttet i at komme i gang med at gøre det i din hverdag.

Ubegrænset adgang til komplet kursus med 4 moduler

499 kr.

På disse fire online moduler lærer du, hvordan du selv kan bruge meditation i din hverdag og du kommer i gang med en god meditations-rutine derhjemme.


Du bliver introduceret til forskellige teknikker, så du kan finde ud af hvad der virker bedst for dig, og får uvurderlige råd til, hvordan du kommer i gang med at bruge dem selv.


Kurset er meget velegnet til nybegyndere, men hvis du er erfaren og søger fornyet fordybelse og inspiration og/eller støtte til at komme i gang med din praksis igen, er du også meget velkommen.


Metta vil fortælle om baggrunden for teknikkerne, så du får god forståelse for, hvordan og hvorfor de virker. Men størstedelen af undervisningen består i praktiske guide øvelser, så du vil allerede efter hver kursus-gang mærke den positive effekt meditation har på dit humør og din energi!


Der vil udover øvelserne på selve kurset hver uge være "hjemme-opgaver", som du kan øve dig på i løbet af ugen.

 

Metta har en uortodoks tilgang til meditation, og teknikkerne du vil lære er hentet bla. fra den buddhisitiske tradition, yoga-traditionen og neuro-psykologien.

 

Mindfulness er den grundlæggende teknik, som vi vil beskæftige os indgående med hver gang. Herudover vil du bla lære åndedræts-teknikker, redskaber til at håndtere følelser, tage beslutninger og fokusere din opmærksomhed.

 

Alle meditationerne er fuldt guidede og vi sidder ikke stille mere end 10-15 minutter ad gangen, så alle kan være med.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ KURSET:

"Det har været dejligt at opleve din professionelle og alligevel afslappede tilgang til meditation og finde ud af, at det faktisk kan fungere for alle - og at man tilpasser det fuldstændig selv. Jeg kan allerede mærke resultatet af det. Jeg er blevet mere rolig og glad, og føler at det bliver nemmere dag for dag at tænke positivt og være glad både på mine vegne og andres."

Pernille Larsen


"Du har en rigtig dejlig "ikke frelst" tilgang til tingene, selv om du klart har et meget dybtgående kendskab til emnet, og du gør undervisningen så spændende at tiden flyver afsted. Vil klart anbefale dit kursus til andre. Efter selv forgæves at have forsøgt mig med meditation, har dit kursus nu givet mig en rigtig god start."

Søren Magnussen


"Det har været en dejlig oplevelse og en ny verden, der åbner sig efter at have deltaget i din meditations undervisning. Tænk at have et sted at søge hen når jeg har brug for ro indeni. Kære Metta, jeg vender tilbage for at lære mere."

Pia


"Tusinde gange tak for intro til en ny verden! Det har været meget spændende og en øjneåbner at få lov til at være på dit kursus. Jeg har virkelig lært meget om mig selv, mit anker, min ro, min krop og hvordan den har det lige nu. Det har været fantastisk og jeg er taknemmelig!"

Mette Bjergbakke


"Før forløbet havde jeg problemer med stress som jeg igennem meditationen fik opdaget mønstret i - det var i mine tanker og kunne stoppes. Udover et mindsket stressniveau har det også ført til at jeg kan være mere effektiv på arbejdet, da det ikke er tankerne om arbejdet, men selve arbejdet jeg fokuserer på nu, fantastisk udvikling."
Mikkel Sørensen

"Mettas undervisning og tilgang til meditation og mindfulness er helt unik og har for mig gjort en reel forskel i min hverdag. Efter et undervisningsforløb føler man sig lidt mere rolig, taknemmelig og lykkelig. De konkrete metoder og teknikker som Metta lærer os er nemme og overskuelige at bruge derhjemme, sådan at det bliver muligt at skabe gode meditationsvaner og derved mere glæde og overskud."

Camilla Andersen