ER LEV HELT FORLØBET NOGET FOR DIG?

Lev Helt

- Er det noget for dig?

- Mærker du en dyb trang til at forløse det potentiale, som du fornemmer at du har i dig og få det optimale ud af dette liv?

- Oplever du, at der er noget, som hæmmer din energi og livsglæde i at udfolde sig frit?

- Har du motivation og mod til, at dedikere dig til at se baggrunden for dine destruktive

mønstre og lade dem ændre sig?

 

Så er dette kursus til dig og du inviteres hermed på en rejse mod en ny udgave af dig.

Rejsen vil foregå i en tryg og kærlig gruppe, i et forløb, som er skræddersyet til at støtte

op om din proces og tilbyde dig de redskaber, du skal bruge på vejen. Sideløbende med

fornyet selvindsigt vil du lære en vifte af velafprøvede teknikker til selvudvikling og få indblik i

de verdensopfattelser de er udviklet indenfor, hvilket sandsynligvis vil udvide både din selvopfattelse og din måde at agere i verden. Men først og fremmest får du her chancen for, at forandre dine forældede handlemønstre og komme i gang med at leve dit liv på den måde, du længes efter.


HVAD KRÆVES AF DIG FOR AT DELTAGE?

Du skal være indstillet på, at dedikere tid til dig selv, til at være med på - om ikke alle, så i hvert fald de fleste af - modulerne på kurset og (hvis du vil have det optimale ud af det) at gøre ”hjemmeopgaverne” mellem kursusgangene (15-30 minutter dagligt).

 

Hvis der er en af dagene, hvor det ikke kan lade sig gøre for dig at deltage, er du velkommen til at komme den gang på et senere forløb, så du får det hele med.

 

Vær forberedt på, at dette kursus kan være starten på store ændringer i dit liv. Du kan komme ud for, at der vil være perioder som er udfordrende i løbet af processen. Der er hele kurset igennem ”online support”, så du kan skrive til Metta Myrna, hvis du får brug for råd eller støtte.

 

Det er ikke nødvendigt, at have nogen erfaring i forvejen med yoga eller meditation. De fysiske øvelser vi laver, er blide og egnet til alle. Har du specielle behov eller begrænsninger, tilpasses træningen individuelt, så alle kan være med. Kurset er desværre ikke egnet til mennesker, som har svære psykiske problemer.

 

Hvis du stadig er i tvivl, om kurset er det rigtige for dig, er du meget velkommen til at skrive til Metta på post@levhelt.dk eller via kontaktskemaet med evt. spørgsmål.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER

"Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg har lært nye ting om mig selv. Det har på flere måder betydet et vendepunkt i mit liv. Der er sket mange gode ting, også udefrakommende ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Det at komme ind i en fast meditationspraksis har betydet, at mit humør er bedre, og negative tanker er mindre dominerende. Vi har haft en åben og behagelig stemning på holdet, hvor jeg tror alle har følt sig godt tilpas. Ikke mindst på grund af Mettas kærlige ledelse."

Charlotte


"Metta er god til videreformidle hendes store viden på en behagelig og tålmodig måde. Under "Lev helt" kurset bliver problemstillinger i øst og vest taget kærligt imod og jo mere ærlig man tør være, jo mere vinder man. Man ser sig selv i et nyt og bedre lys. Jeg ville ønske at alle kunne komme på kurset."

Ann


"Jeg tog dette kursus for at bedre kunne mærke mig selv og mine behov, og det er lykkedes. Ikke sådan på en gang men over tid.


Metta som guide og lærer er unik, og har evner og gaver som jeg ikke kan beskrive med ord. Mettas udsyn på universet, viden, kompetencer og nærvær er højest inspirererende. Som yoga- og meditationslærer oplever jeg Metta som en af de bedste og mest kompetente, vi har i Danmark.


Jeg vil anbefale alle der har mod på at fokusere på en forandring at tage dette kursus."

Frida 


"Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg har lært nye ting om mig selv. Det har på flere måder betydet et vendepunkt i mit liv. Der er sket mange gode ting, også udefrakommende ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Det at komme ind i en fast meditationspraksis har betydet, at mit humør er bedre, og negative tanker er mindre dominerende. Vi har haft en åben og behagelig stemning på holdet, hvor jeg tror alle har følt sig godt tilpas. Ikke mindst på grund af Mettas kærlige ledelse."

Charlotte


"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.
Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken. Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."
Trine

"Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."
Lise

"Jeg kan varmt anbefale kurset "Lev Helt" til dig, som går og overvejer om du skal.

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"
Maria

"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/turde være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."
Elise