nymåneceremoni

Nymåne ceremoni i skoven

- Manifester dine ønsker med kakao

Under nymånen d.20.maj lader vi kakao hjælpe os med at finde ind til vores dybeste ønsker og sår frøene til at lade dem blive til virkelighed.


Vi holder ceremonien i det smukke shelter i Ullerup skov, hvor vi kan sidde komfortabelt rundt om bålet, med udsigt til den smukke sø (find vej her).

Er du med tog, henter vi dig på stationen nær ved. Du er velkommen til at blive og overnatte i shelteret efter ceremonien.

 

I løbet af ceremonien vil der være både musik, stilhed og guidede meditationer og ritualer. Jeg  vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig til at mærke hvad du ønsker dig og sende ønsket ud i verden.

 

Jeg vil også under ceremonien tilbyde min blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det. Du vil også blive tilbudt plante-medicinen rapé.

 

Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr (350 for studerende mv), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

 

VI SES!