nymåneceremoni

Nymåne ceremoni i Torup

- Manifester dine ønsker med kakao

Under nymånen d.25.september lader vi kakao hjælpe os med at finde ind til vores dybeste ønsker og sår frøene til at lade dem blive til virkelighed.


Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner med ceremonien. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig til at mærke hvad du ønsker dig og sende ønsket ud i verden. I løbet af ceremonien vil der være både musik, stilhed, guidede meditationer og hjerte-åbnende øvelser.

 

Metta vil under ceremonien tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det. Der vil også blive tilbudt plante-medicinen rapé.

 

Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr (350 for studerende mv), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

Døren er åben fra kl.15.45 og bliver låst kl.16.15 til de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Torupvejen 145 i Torup. Find vej her.

 

VI SES!