Ønskekakaoceremoni

ØNSKE CEREMONI 

- Så frøene for det du ønsker, med Kærlig Kakao

Under nymånen d.20.maj lader vi Kærlig Kakao hjælpe os med at finde ind til vores dybeste ønsker og sår frøene til at lade dem blive til virkelighed


Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde eller ligge i en cirkel på behagelige puder og tæpper i de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Ingemannsvej 3, baghuset, Frb

 

Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig til at mærke hvad du ønsker dig og sende ønsket ud i verden. I løbet af ceremonien vil der være både musik, stilhed, guidede meditationer og hjerte-åbnende øvelser.

 

Under ceremonien vil du blive tilbudt Metta blide, men dybt virkende, shamanistiske healing, hvis du ønsker og behøver det. 

 

Det hele varer 3-4 timer.


Prisen er 450 kr (350 for studerende mv), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

VI SES!