Midsommer kakaoceremoni

Midsommer kakaoceremoni

- 27.juni kl.16 - 20

Når solen står højest på himlen, mødes vi rundt om bålet og fejrer ilden og lyset i alle deres aspekter. 


Vi holder ceremonien i det smukke shelter i Ullerup skov, hvor vi kan sidde komfortabelt rundt om bålet, med udsigt til den smukke sø (find vej her)


Under ceremonien vil Metta i samarbejde med kakao-ånden og med guidede meditationer, øvelser, musik, trommerejse, aromaterapi og shamanistisk healing guide og støtte dig i at stå helt og fuldt i dit indre lys og lade det skinne uhindret.

 

Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr (350 for studerende mv), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

VI SES!