Kakaouddannelse indhold

KAKAO-UDDANNELSE

Bliv certificeret Kærlig Kakao Facilitator

DET LÆRER DU PÅ KAKAO-UDDANNELSEN

.Blandt meget andet bliver du grundig indført i følgende på uddannelsen:


 • FACILITERING

  - At holde rum for forandring.

 • KAKAO

  - Historie, virkninger forklaret udfra hhv en shamanistisk og et neuropsykologisk tilgang, tilberedning og meget mere.

 • CEREMONIER

  - Det ceremonielle rums kraft , ceremoniens elementer og faser, at forberede en ceremoni.

 • KAKAO-CEREMONI

  - I teori og i praksis

 • AT HELE OG AT HOLDE

  - Deltagernes processer.

 • REDSKABER

  - Musik, duft, guidning, tromme, andre redskaber.

 • ETIK OG ANSVAR

  - Facilitatorens rolle.

 • MARKEDSFØRING

  - At få deltagere – formidling– prissætning – organisering osv.

 • DIN IDENTITET SOM FACILITATOR
 • - Kakaoceremonier kan udføres på mange måder. Find din helt egen stil 

UNDERVISEREN

Metta Myrna er pioner inden for kakaoceremonier i Danmark.


DET PRAKTISKE

Datoer, pris sted og meget mere kan du læse om her.

"Oplevelsen under uddannelsen var, som jeg havde haft en stærk fornemmelse af, at den ville være: Metta formåede at give et vidensmæssigt fundament, der inddrog såvel spirituelle traditioner som psykologi og neurovidenskab. Der var fokus på alle niveauer, fra de spirituelle, ordløse dimensioner til helt lavpraktisk at arrangere en ceremoni, forberede kakaoen, anvende instrumenter mv. Metta formåede vigtigst af alt at skabe et trygt rum, hvor hun ikke blot var en troværdig formidler men også facilitator af nogle processer, hvor vi deltagere selv kunne finde vores vej i det. I den ånd, de fleste vil genkende fra bekendtskabet med Metta, møder hun mennesket der, hvor mennesket er, og støtter vedkommende i at finde sin egen vej. Til slut havde vi derfor alle fundet vores egen måde at facilitere en ceremoni på - noget, som også efter uddannelsen vil vokse og udvikle sig. Jeg er utroligt taknemmelig for forløbet og glæder mig over, at flere vil få denne fantastiske mulighed."

Katja, praktiserende psykolog og uddannet Kærlig Kakao Facilitator i 2020."Mettas kakao facilitator uddannelse har givet mig en respekt, taknemmelighed og ydmyghed for det arbejder kakaoen kalder på i denne tid vi lever i. Den kalder på os med stor empati, kærlighed og værdighed. Og jeg føler mig nu klar, efter Mettas uddannselse, til at sprede kakaoens besked videre.

Jeg har fået en dyb forståelse af den shamanistiske tilgang til livet og sammenspillet med kakaoen og hvordan den bedst facilitereres.

Den grundighed, åbenhed og ærlighed Metta giver i sin undervisning har gjort mig klar i mine egne evner som facilitator samt givet mig meget praktiske redskaber for at kunne facilitere kakaoen til sin fulde kraft. Jeg kan kun give Metta og hendes uddannelse mine varmeste anbefalinger.

Og den kakao vi har arbejdet med et intet mindre end guddommelig.

Jeg kan kun sige tak "

Dahlia 2020