Krea 4

KREATIVITET


I dag starter du på den rutine, som du vil følge de næste uger hver eneste dag.

Du sætter dig godt tilrette på dit behagelige sted, på det tidspunkt du har valgt er bedst til rutinen,med din nye kreative gave. Og så starter du.


Sæt blyanten til papiret og se hvad der sker. Tegn eller skriv præcis hvad der dukker op, uden at filtrere det på nogen måde. Husk, ingen skal se det du laver, der er ingen grund til at gøre det pænt. Det må være smukt, grimt, vildt, kedeligt, rørende, frastødende, hvadsomhelst. Undtagen pænt.


Du er i gang med at skabe kontakt til dit underbevidste, så skriv eller tegn så vidt muligt uden at tænke eller analysere.

Hvis du oplevede, at du blev rolig og nærværende af den guidede meditation du fik i forgårs, så lyt gerne til den igen til at starte med. Sæt den tid af, som du vil bruge her hver dag og så bliv ved med det du gør, til tiden er gået, uanset hvordan det føles imens. 

Du skal heller ikke kigge på uret imens, så sæt gerne en alarm, så du ved når tiden er gået.


Når tiden er gået, så kig ikke på det du har skabt.

Vend i stedet opmærksomheden indad en tid og mærk efter, hvad der er at mærke derinde og forlad så dit sted for i dag. I morgen vil du komme tilbage og gøre det samme igen. Og i overmorgen og om tre dage og...