De fem tibetanere 1

DE FEM TIBETANERE

"Ungdommens kilde" blev denne serie af særdeles effektive serie af yoga-stillinger kaldt, da den i 1920'erne blev stormende populær i den vestlige verden.


Du får ikke garanti for evig ungdom på dette kursus. Men du bliver grundigt indført i de fem tibetanere, både teoretisk og praktisk, så du kan fortsætte med at udføre dem dagligt derhjemme og selv opleve deres sagn-omspundne virkning.


En af de store fordele ved disse øvelser er, at de kan udføres af næsten alle, næsten hvor som helst, og at de ikke tager ret lang tid at udføre i dagligdagen.


Disse fem simple øvelser er udviklet så genialt, at de på meget enkel vis afbalancerer og styrker dit energisystem og din fysiske krop. Med få minutters daglig træning vil de hjælpe dig til at blive afbalanceret, stærk, åben og fleksibel.


Den optimale måde at lære øvelserne er på et kursus hvor vi går i dybden med udførelsen af hver enkelt øvelse, men det næstbedste er, at gå i gang med det samme, med guidning fra denne video.


Lav i denne første uge tre af hver øvelse hver dag, med mindre du har feber eller er udmattet (f.eks på første menstruationsdag).


God fornøjelse!