DAY 1 Bettii

RADICAL SELFCARE DAY 1 


Kære Bettii, tillykke med, at du værdsætter dig selv!

Du har dedikeret dig til at gøre en indsats de næste 21 dage for at opfylde dine egne behov så du kan føle dig energifuld, forbundet og tilpas i din krop.


Midlerne du har valgt at bruge er Søvn, Meditation, Natur, Yoga, Kost, Kreativitet, Åndedræt, Hjerteåbning, Prioritering, Pauser, Affirmation.

Det er rigtig mange midler, så du kommer nok til at sætte mere end 20 minutter dagligt af hvis du skal nå det hele. Men start stille og roligt op :)


RUTINEN

Dit første skridt er, at komme godt i gang med en rutine.

Hvordan bruger du bedst dine minimum 20 minutter dagligt, så det bliver så nydelsesfuldt og let som muligt?


Disse første dage kan du prøve dig lidt frem mellem forskellige muligheder: Skal det være 20 minutter i træk, eller vil du dele det op?


Hvilke tidspunkter på dagen er bedst at reservere til dig selv?

Det kan f.eks være lige når du er vågnet og lige før du går i seng eller i forbindelse med noget andet du gør fast de fleste dage. Det er godt, at gøre det på nogenlunde samme tidspunkt hver dag, for at gøre det til en vane i længden. Når du først har fået en god vane, får du ikke længere brug for selvdisciplin for at opfylde dine egne behov.


MIDLERNE

Du vil få instruktioner omkring brugen af dine midler løbende.

Det første middel du skal bruge bliver meditation.

    • Din første udfordring er derfor at vælge et passende sted, hvor du vil udføre din daglige meditation. Det allermest ideelle vil være et sted, som ene og alene er til din meditation, men det kan sagtens være et sted som bliver brugt til andet på andre tidspunkter, bare det er nogenlunde uforstyrret og langt væk fra din computer og telefon.

    • Når du har valgt tidspunkt og sted, så sæt 10 minutter af, til at lytte til denne guidede meditation. Du vil snart modtage en e-bog med et meditationskursus og flere guidede meditationer.


GOD FORNØJELSE MED STARTEN PÅ 21 DAGES SELVOMSORG!