Program for brobygger forløbet

Tid til Transformation

Brobygger uddannelse

- Program for forløbet

Vi mødes i alt 9 intense dage kl.12 - 17, fordelt over 4 weekender i 2022 og en enkelt dag i 2023.

Hver mødedag vil indeholde både praktisk og teoretisk undervisning, terapeutiske øvelser, guidede meditationer og sharing. I løbet af forløbet vil du deltage i to kakaoceremonier og blive indviet i Reiki I.


Den første del af forløbet er fokus på selvudvikling, den anden del på, at give dig inspiration og lære dig redskaber, til selv at føre arbejdet videre.


Herunder kan du se de overordnede temaer for de enkelte dage.


1.DAG:

Introduktion til kurset og deltagerne.

Første skridt mod at finde din egen sti som Brobygger.

Teoretisk undervisning i chakra-systemet.


2.DAG:

Vi går i dybden med de to nederste chakras Muladhara og Svadhistana, lærer om dem  og udforsker hvilke gaver og udfordringer hver enkelt har i disse centre.

Du vil bla få mulighed for, at forstå og slippe gamle destruktive mønstre og aktivere din manifestationskraft.


3.DAG:

Vi går i dybden med de tre næste chakras Manipura, Anahata og Vishudda, lærer om dem og udforsker hvilke gaver og udfordringer hver enkelt har i disse centre.

Du vil bla få mulighed for, at slippe begænsende identitets-mønstre og udskifte skam med kærlig opmærksomhed, at få dybere kontakt til dit hjerte, samt at samarbejde konstruktivt med dine følelser og din krops signaler.


4.DAG:

Intentionens kraft og kakao-ceremoni.

I det ceremonielle rum får du mulighed for at integrere og fordybe de erkendelser, du har fået og så frøet til din nye form som Brobygger.


5.DAG:

Undervisning i nervesystemets funktioner.

Teoretisk og praktisk undervisning i at guide nærværsmeditation og afspænding.

Forberedelse på Reiki-indvielse.


6.dag

Reiki-indvielse


7.dag

Praktisk øvelse i at give healing. Alle vil give og modtage en fuld kropshealing.


7.dag:

Teoretisk og praktisk undervisning i shamanisme og shamanistiske redskaber

Du lærer at designe og facilitere en ceremoni.


8.dag:

Opsummering og afrunding.

Kakaoceremoni med bla overgangsritual for hver enkelt, som nu træder ind i sin kraft som Brobygger, med ny selvindsigt og klarhed over sine gaver og opgaver.


9.dag: Reunion. Vi mødes igen, for at evaluere de første måneder som Brobyggere og støtte og inspirere hinanden på den videre vej.


UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ ANDRE KURSER HOS METTA MYRNA

"Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg har lært nye ting om mig selv. Det har på flere måder betydet et vendepunkt i mit liv. Der er sket mange gode ting, også udefrakommende ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Det at komme ind i en fast meditationspraksis har betydet, at mit humør er bedre, og negative tanker er mindre dominerende. Vi har haft en åben og behagelig stemning på holdet, hvor jeg tror alle har følt sig godt tilpas. Ikke mindst på grund af Mettas kærlige ledelse."

Charlotte


"Metta er god til videreformidle hendes store viden på en behagelig og tålmodig måde. Under "Lev helt" kurset bliver problemstillinger i øst og vest taget kærligt imod og jo mere ærlig man tør være, jo mere vinder man. Man ser sig selv i et nyt og bedre lys. Jeg ville ønske at alle kunne komme på kurset."

Ann


"Jeg tog dette kursus for at bedre kunne mærke mig selv og mine behov, og det er lykkedes. Ikke sådan på en gang men over tid.

Metta som guide og lærer er unik, og har evner og gaver som jeg ikke kan beskrive med ord. Mettas udsyn på universet, viden, kompetencer og nærvær er højest inspirererende. Som yoga- og meditationslærer oplever jeg Metta som en af de bedste og mest kompetente, vi har i Danmark.

Jeg vil anbefale alle der har mod på at fokusere på en forandring at tage dette kursus. "

Frida 


"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.
Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken. Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."
Trine

"Jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.
Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."
Lise

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"
Maria

"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."
Elise