Om brobygger forløbet

Tid til Transformation

Brobygger uddannelse

- En ny tid kalder


Menneskehedens evolution er midt i et kvantespring.

Flere og flere bliver bevidste om en ny måde at være i verden, i takt med at kriser intensiveres på alle planer. Det er tid til transformation.


Verden er i færd med, at ændre sig og den har brug for os, her i overgangen. Ingen går fri af transformations-symptomerne, men vi er nogen, som mærker dem tydeligere end andre, fordi vi har en opgave. Vi er forskellige og har forskellige typer af kald, men vi har også meget tilfælles. Og vi har brug for hinanden.


Alene det, at du læser dette, tyder på, at du nok er en af os. Hvis dette forløb kalder på dig, har du sandsynligvis længe oplevet en grad af sensitivitet og empati, som til tider har føltes som en forbandelse,fordi den gør det så vanskeligt, eller ligefrem smertefuldt, at observere verdens tilstand og fortsætte det travle, præstationsprægede "almindelige" liv.

Men sensitiviteten og empatien er en gave. Den er tegn på en evolution og vi, som har den, har noget vigtigt at bruge den til. For verden har brug for, at menneskene træder ind i en ny måde, at være i den på.


Vi er på vej til noget smukt. Men forandring er aldrig nem og når den er så gennemgribende som nu,kan den være næsten ubærlig, hvis man er alene om det. Som sommerfuglelarven må gå i opløsning i sin puppe og frøet splittes ad i jorden, oplever mange nu deres velkendte verden falde fra hinanden.


Det nye der venter, har måske kun form af en flygtig fornemmelse, som det virker helt umuligt at finde ud af, hvordan konkret kan manifesteres i den praktiske hverdag. Selvom de gamle mønstre føles snærende og smertefulde, kan de være så svære at slippe og de fortrængte følelser og traumer der dukker op, så udmattende at håndtere.


Vi brobyggere er dem, som hjælper dem, som har brug for det, med processen. Når vi finder vores egen måde at gøre det, vil vi opleve det flow og den mening, som vi længes efter, fordi vi omsider opfylder vores formål.


Det første skridt ligger i os selv. Vi skal finde vores forbindelse til jorden og til andre som os og vi skal lære os selv godt at kende og hele det i os selv, som trænger.

Det er en livslang proces, men den er heldigvis ekstremt givende på vejen. Jeg ved det, for jeg har længe gået af den vej. Jeg har lært meget på vejen og jeg har fundet mit eget kald, som er, at samle os og hjælpe med at udfolde potentialet i hver af os.


På dette forløb vil du få støtte og redskaber til, at låse op for dit latente potentiale, udfolde din fulde kraft og give din unikke gave til verden. Du vil møde andre, som dig selv, hele dine indre blokeringer, få forbindelse til dine hjælpere og få redskaber og inspiration til, hvordan du kan gå videre og støtte andre til det samme.


Jeg glæder mig til at være brobygger sammen med dig!UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ ANDRE KURSER HOS METTA MYRNA

"Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg har lært nye ting om mig selv. Det har på flere måder betydet et vendepunkt i mit liv. Der er sket mange gode ting, også udefrakommende ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Det at komme ind i en fast meditationspraksis har betydet, at mit humør er bedre, og negative tanker er mindre dominerende. Vi har haft en åben og behagelig stemning på holdet, hvor jeg tror alle har følt sig godt tilpas. Ikke mindst på grund af Mettas kærlige ledelse."

Charlotte


"Metta er god til videreformidle hendes store viden på en behagelig og tålmodig måde. Under "Lev helt" kurset bliver problemstillinger i øst og vest taget kærligt imod og jo mere ærlig man tør være, jo mere vinder man. Man ser sig selv i et nyt og bedre lys. Jeg ville ønske at alle kunne komme på kurset."

Ann


"Jeg tog dette kursus for at bedre kunne mærke mig selv og mine behov, og det er lykkedes. Ikke sådan på en gang men over tid.

Metta som guide og lærer er unik, og har evner og gaver som jeg ikke kan beskrive med ord. Mettas udsyn på universet, viden, kompetencer og nærvær er højest inspirererende. Som yoga- og meditationslærer oplever jeg Metta som en af de bedste og mest kompetente, vi har i Danmark.

Jeg vil anbefale alle der har mod på at fokusere på en forandring at tage dette kursus. "

Frida 


"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.
Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken. Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."
Trine

"Jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.
Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."
Lise

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"
Maria

"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."
Elise