Tid til Transformation

Tid til Transformation

- Vil du med?

LAD DEN NYE TIDS FLOW OG HARMONI FOLDE SIG UD!

 • Slip forældede mønstre
 • Integrer fortrængte følelser
 • Find din sti og din stamme
 • Mærk energien og glæden boble 💚


7 søndage, 7 chakras, 7 dybdegående kakaoceremonier, 7 terapeutiske teknikker.


Et trygt og støttende fællesskab, selvindsigt, energi, nærvær, udrensning og healing.

EN NY TID KALDER

Menneskehedens evolution er midt i et kvantespring.

Flere og flere bliver bevidste om en ny måde at være i verden, i takt med at kriser intensiveres på alle planer. Det er tid til transformation.


Vi er på vej til noget smukt. Men forandring er aldrig nem og når den er så gennemgribende som nu, kan den være næsten ubærlig, hvis man er alene om det. Som sommerfuglelarven må gå i opløsning i sin puppe og frøet splittes ad i jorden, oplever mange nu deres velkendte verden falde fra hinanden.

Det nye der venter, har måske kun form af en flygtig fornemmelse, som det virker helt umuligt at finde ud af, hvordan konkret kan manifesteres i den praktiske hverdag. Selvom de gamle mønstre føles snærende og smertefulde, kan de være så svære at slippe og de fortrængte følelser og traumer der dukker op, så udmattende at håndtere. Det er oftest forvirrende og rystende, at stå alene med.


DU ER IKKE ALENE

Gennemgribende forandring behøver ikke at klares alene. Vi har brug for al den støtte vi kan få. Fra andre på samme rejse, fra universet og fra dem, som allerede har gået vejen lidt længere.


På dette forløb vil du få den hjælp.

Du vil blive støttet og inspireret til at transformere forældede mønstre, integrere fortrængte følelser, udrense og heale. Sideløbende vil du lære virksomme redskaber, til at støtte op om transformationen i din hverdag.

Føler du kaldet, til at få flow i processen og lade det nye folde sig ud i dit liv?

Så er du hermed inviteret med.


KOM MED

Rent praktisk, så mødes vi 7 gange over et halvt år i en tryg, støttende gruppe med højst 12 deltagere.

Hver gang vil med hver sit tema indeholde dybdevirkende terapeutiske og transformerende praktiske øvelser. Du vil lære selv at bruge brugbare systemer til personlig udvikling, som shamanisme, meditation og chakra-filosofi. I perioderne mellem vi mødes vil du have redskaber til at integrere indsigterne og udviklingen. Og ikke mindst vil hver gang vil indeholde en  ceremoni med den særlige vilde Kærlig Kakao, som Metta Myrna har faciliteret siden 2015.


Temaerne og datoerne er:

 • Søndag d.18/9 kl.12 - 18: JEG MÆRKER VERDEN

 • Søndag d.16/10 kl.12 - 18: JEG ER TRYG OG SLIPPER

 • Søndag d.13/11 kl.12 - 18: JEG FINDER MIN EGEN VEJ

 • Søndag d.11/12 kl.12 - 18: JEG ER IKKE ALENE

 • Søndag d.8/1 kl.12 - 18: JEG ELSKER

 • Søndag d.5/2 kl.12 - 18: JEG ER ÆRLIG

 • Søndag d.5/3 kl.12 - 18: JEG LEVER I FLOW OG HARMONI I DEN NYE TID


Prisen er 7700 kr og dækker al undervisning, 7 kakaoceremonier,  bøgerne ”Chakras” og "Kom godt i gang med at meditere", notesbog, mappe og handouts, samt økologisk frugt og snacks.

Har du brug for en afbetalingsordning så skriv - vi finder en løsning der passer godt.


Underviser er skaberen af forløbet og forfatteren til bøgerne Metta Myrna

Adressen er Lige her - Lige nu, Ingemannsvej 3, Frb C.

Skriv gerne til post@mettamyrna.dk, hvis du har spørgsmål til forløbet.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER HOS METTA MYRNA

"Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg har lært nye ting om mig selv. Det har på flere måder betydet et vendepunkt i mit liv. Der er sket mange gode ting, også udefrakommende ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Det at komme ind i en fast meditationspraksis har betydet, at mit humør er bedre, og negative tanker er mindre dominerende. Vi har haft en åben og behagelig stemning på holdet, hvor jeg tror alle har følt sig godt tilpas. Ikke mindst på grund af Mettas kærlige ledelse."

Charlotte


"Metta er god til videreformidle hendes store viden på en behagelig og tålmodig måde. Under "Lev helt" kurset bliver problemstillinger i øst og vest taget kærligt imod og jo mere ærlig man tør være, jo mere vinder man. Man ser sig selv i et nyt og bedre lys. Jeg ville ønske at alle kunne komme på kurset."

Ann


"Jeg tog dette kursus for at bedre kunne mærke mig selv og mine behov, og det er lykkedes. Ikke sådan på en gang men over tid.

Metta som guide og lærer er unik, og har evner og gaver som jeg ikke kan beskrive med ord. Mettas udsyn på universet, viden, kompetencer og nærvær er højest inspirererende. Som yoga- og meditationslærer oplever jeg Metta som en af de bedste og mest kompetente, vi har i Danmark.

Jeg vil anbefale alle der har mod på at fokusere på en forandring at tage dette kursus. "

Frida 


"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.
Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken. Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."
Trine

"Jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.
Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."
Lise

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"
Maria

"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."
Elise