KAKAORETREAT

KÆRLIG KAKAO RETREAT PÅ MØN

14 - 16.APRIL

Giv dig selv den uvurderlige gave, at reservere en weekend til dig selv og din livsglæde!


Hjertet i retretatet er en dyb og smuk ceremoni med Kærlig kakao.

Du vil også blive tilbudt plantemedicinerne Blå Lotus og Rapé under ceremonien.

Læs mere om ceremoni med Kærlig Kakao her.


Det er en helt ideel måde at være til ceremoni, når vi har masser af tid og rum til sammen at forberede os på ceremonien og til at lande og integrere gaverne fra den bagefter. Rundt om ceremonien er der forkælelse, fællesskab og fordybelse (se programmet herunder).


Settingen er fuldstændig vidunderlig på Strandgården på Møn; en smuk gammel gård indrettet som kursus-center, med en meget speciel energi og i vidunderligt naturskønne omgivelser, midt i en stor smuk have og lige ned til stranden.


Udover den ceremonielle rejse vil ro, smuk natur og dejlig mad, blid yoga, guidede meditationer og hjerte-åbnende øvelser gøre underværker, som du vil mærke længe efter, at du er kommet hjem fra dette retreat!

 

Dette retreat er velegnet til alle, uanset tidligere erfaring og fysisk form.
PROGRAM

Fredag

Kl.17 Ankomst og indkvartering

Kl.18 Velkomstmøde, rundvisning og introduktion

Kl.19 Aftensmad

Kl.21 Guidet meditation


Lørdag

Kl.8 Solhilsner og guidet meditation (valgfrit)

Kl.9 Morgenmad

Kl.10 - 12 Blid yoga, meditation, øvelser og forberedelse på ceremonien

Kl.13 Frokost

Kl.14-15 Tid til dig selv.

Kl.15 -19 Kakao-ceremoni

Kl.19.30 Aftensmad

Kl.21 Guidet meditation

 

Søndag

Kl.8 Solhilsner og guidet meditation (valgfrit)

Kl.9 Morgenmad

Kl.10-12 Blid yoga, meditation og øvelser

KL.13 Frokost

Kl.14 Fælles sharing og afslutning

Kl.15 Retreatet slutter

 

Pris: 3700,- kr inkl. økologiske, vegetariske måltider og snacks, to overnatninger i topersoners-værelse, kakaoceremoni og al undervisning.

Enkeltværelse kan tilkøbes for 400 kr.


UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ SAMME SLAGS RETREATS MED METTA MYRNA:

"Superdejligt yoga-retreat! Fra første færd en dejlig oplevelse. Smukt beliggende gård. Fantastisk undervisning - imødekommende, altfavnende og velunderbygget. Dertil rigtig lækker mad :) En weekend jeg vil tænke tilbage på med glæde, som har givet mig ro og velbefindende. I'll be back!"

Anette


"Tusind tak for denne værdifulde weekend på Møn. Du har og giver noget helt særligt med dit nærvær og empatiske væsen. Det er et super sted du har fundet til at afholde retreatet - rammer, beliggenhed, mad, ånden på stedet. Med alt det du er og giver, tillader og åbner du alt det som skal åbnes i mig - og jeg er sikker på også i andre."

Kirsten


"Det har været en vidunderlig weekend! Nærmest eventyrligt! Jeg var nervøs for, at jeg ikke var smidig nok til f.eks. yoga, men du er så fin og kan respektere min krops begrænsninger samtidig med at du hele tiden ser muligheder og ikke opgiver pga. begrænsninger - at der altid er en vej. Selvom jeg er overvægtig, så føler jeg bestemt at jeg kunne følge med og kunne nyde hvert sekund."

David


"Det var helt tilfældigt, at jeg fandt dig på nettet og selvom jeg ikke var rundt om hjørnet, fordi jeg bor i Jylland, så har det været HELT FANTASTISK at være med på retreatet. Jeg har fået så meget ud af det og med mig - meditationsøvelser, yogaøvelser, personlige fif, EXCEPTIONEL god mad, en masse energi, kærlighed, selvaccept, gode strandture og dit personlige nærvær. Vi ses helt sikkert snart igen."

Inge


"Tak for et helt igennem vidunderligt yogaretreat i Møns dejlige natur. Dejligt at få skabt plads til ro og fordybelse i en travl hverdag, så kroppen kan finde tilbage i sin egen rytme og sindet falder helt til ro. Tak for at skabe de perfekte rammer til dette og guide os med blidhed til nærvær og fordybelse Metta."

Birthe


"Strandgården er et fantastisk sted. Metta har med sit intense blik, sin professionalisme og store erfaring været en tryg guide gennem weekendens oplevelser. Jeg har især været optaget af de guidede meditationer, hvor Metta med stor indsigt har været vores kaptajn på en række mentale rejser. En kaptajn, der er opmærksom på sin besætning - også når de indre bølger går højt. Jeg er meget glad for det bidrag denne weekend har givet ift. fornyet selvindsigt og øget motivation til fortsat meditation, ro og fordybelse."
Martin


"Det var en fantastisk weekend på Møn og jeg har fået så meget med hjem. Grundlæggende gav dine guidede meditationer mig muligheden for at overskrive gamle tankemønstre med nye og gode, og derved genetablere mistede forbindelser til min empati. Med taknemmelige, respektfulde og kærlige hilsner."

Poul


"Mine forventninger til retreatet var store - jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften! Og mine forventninger er mere end blevet indfriet. Du er en fantastisk underviser og formidler. Samtidig er jeg glad for balancen mellem visdom og akademia. Det, at få lov til at være stille med mig selv har virkelig været en gave - og hvor har den stilhed åbnet for meget i mig selv. TUSINDE TAK - og hvor bliver ordet TAK pludselig meget fattigt."

Maria