LEV HELT

Lev Helt

- Udfold dit potentiale!

HARMONI, ENERGI OG ET STÆRKT NÆRVÆR I EN SUND KROP!

Få fornyet selvindsigt, bryd destruktive mønstre og lær virksomme redskaber til energi, nærvær og transformation.

Kom med fra 8/9 2022

Person går barfodet på stranden.
Kvinde i naturen står med åbne arme mod himlen.
Solen skinner gennem træerne i en skov.

På kurset Lev Helt vil du få:


  • Indvielse i REIKI I, praktisk og teoretisk forståelse for en stor variation af meditations-teknikker, chakra-systemet, yogaserien De Fem Tibetanere og meget mere.
  • En sundere, stærkere krop og et stærkere nærvær.
  • Større harmoni og mere energi.
  • Større indblik i - og kærlighed til dig selv.
  • Vaner i din hverdag, som gavner dit velvære.
  • Støtte og inspiration til din udvikling i en tryg og kærlig gruppe.

Find de redskaber, som virker bedst for dig, lær at bruge dem og få hjælp til at integrere dem i din hverdag. Oplev dit liv transformere sig, i takt med at dit fulde potentiale begynder at udfolde sig.


Prisen er 7700,- kr. inkl. snacks og kursusmaterialer.

Med i prisen er også indvielse i REIKI I med certifikat.

 

Betalingen foregår over to rater: 1500,- kr i depositum betales ved tilmelding og resten senest en måned før kurset starter. Der kan godt aftales flere betalingsrater om nødvendigt. Hvis det økonomiske er en udfordring for dig så skriv, så finder vi ud af noget!

 

Næste forløb starter d.8.september 2022 Du sikrer din plads her.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER

"Tak for et fantastisk kursus, hvor jeg har lært nye ting om mig selv. Det har på flere måder betydet et vendepunkt i mit liv. Der er sket mange gode ting, også udefrakommende ting, som jeg slet ikke havde regnet med. Det at komme ind i en fast meditationspraksis har betydet, at mit humør er bedre, og negative tanker er mindre dominerende. Vi har haft en åben og behagelig stemning på holdet, hvor jeg tror alle har følt sig godt tilpas. Ikke mindst på grund af Mettas kærlige ledelse."

Charlotte


"Metta er god til videreformidle hendes store viden på en behagelig og tålmodig måde. Under "Lev helt" kurset bliver problemstillinger i øst og vest taget kærligt imod og jo mere ærlig man tør være, jo mere vinder man. Man ser sig selv i et nyt og bedre lys. Jeg ville ønske at alle kunne komme på kurset."

Ann


"Jeg tog dette kursus for at bedre kunne mærke mig selv og mine behov, og det er lykkedes. Ikke sådan på en gang men over tid.


Metta som guide og lærer er unik, og har evner og gaver som jeg ikke kan beskrive med ord. Mettas udsyn på universet, viden, kompetencer og nærvær er højest inspirererende. Som yoga- og meditationslærer oplever jeg Metta som en af de bedste og mest kompetente, vi har i Danmark.


Jeg vil anbefale alle der har mod på at fokusere på en forandring at tage dette kursus. "

Frida 


"Jeg har fået nogle fantastiske øvelser og redskaber til at skabe balance i mit liv.
Det er meget givende for mig at arbejde fysisk med kroppen samtidig med psyken. Metta har en dejlig måde at undervise på og har en stor viden, som hun med glæde deler ud af."
Trine

"Ved en kombination af yogaøvelser, meditation, healing og meget mere, er jeg blevet sendt på en både spændende og udfordrende rejse. Det betyder at jeg oplever en lethed og en ukomplicerethed ved ting i tilværelsen, som tidligere har tynget mig, og frem for alt oplever jeg en kraft, en mulighed og en vilje til selv at kunne gøre en forskel.

Metta har med sin kompetente, uhøjtidelige, varme, respektfulde og ikke-dømmende undervisningsfacon givet mig forskellige redskaber til at arbejde med mig selv i forhold til fysisk og mental udvikling - og det, at det foregår på et hold, hvor man er fri til at dele og lytte det man har lyst til, er bare en ekstra bonus, som afstedkommer både gode, varme og humoristiske oplevelser.

Absolut anbefalelsesværdigt hvis du har lyst og mod på at arbejde med dig selv."
Lise

"Jeg kan varmt anbefale kurset "Lev Helt" til dig, som går og overvejer om du skal.

Metta underviser med stor interesse og kæmpe viden indenfor meditation, healing, kost, personlig udvikling og meget mere og hun er ikke bleg for at involvere sig personligt og på den måde få gruppen af kursister godt sammenbragt. Jeg glæder mig hver gang jeg skal afsted og jeg er altid sikker på at gå derfra med endnu større viden og vilje til at kunne gøre en ændring for mig selv og mine omgivelser.

Jeg meldte mig oprindelig på kurset for at få lagt en god vane ind i hverdagen, få mediteret og finde ro. Allerede efter få gange fik jeg ført en god vane ind i livet og er sikker på at den vil vare længe, om ikke altid. Men det er kun få benævnelser af alle de gode ting, som kurset bærer med sig. Man bliver opmærksom på mange ting i livet og får et andet syn på de udfordringer, livet altid bringer helt uundgåeligt.

Alle burde stoppe op i livet en gang i mellem og unde sig en rejse til lykke med Metta :)"
Maria

"Jeg er meget tilfreds med kurset og føler at jeg er på en rejse, hvor jeg lærer en masse om mig selv og får mange gode redskaber som jeg kan bruge efterfølgende. Jeg føler, at du er meget ægte Metta og at du brænder for det. Du har også været god til at få holdet til at 'fungere', hvor vi har kunne/ture være meget åbne og ærlige omkring vores følelser."
Elise