nytårsretreat

Urban Nytårsretreat 

29-30.december 2022

SLIP DET GAMLE OG GØR PLADS TIL DET NYE!
Slut 2022 af, med klarhed, heling, nærvær og selvindsigt.

På dette urban retreat vil vi rense og hele vores krop, sind og energi-system med blid yoga, guidede meditationer, kakaoceremoni og en hel række andre spændende og virksomme teknikker.

På årets sidste dag vil du være klar til at dykke ind i 2023, hel og harmonisk, med åbent hjerte og en klar intention om, hvad du ønsker at bruge det nye år til.

Retreatet foregår i Lige her - Lige nu's smukke rolige lokaler på Frederiksberg d.29 - 30/12 begge dage kl.12-17.
Prisen er 1900 kr, inkl. snacks, kakao-ceremoni og meget mere.

Retreatet er velegnet til alle.

PROGRAM:
29/12: INDSIGT OG KLARHED
* Du får indsigt i chakra-systemet og får mærket og afbalanceret dine chakras med blid yoga, guidede meditationer og andre gode øvelser.
* Du får blandt andet indsigt i, hvad du tager med dig fra 2022 og hvad du ønsker dig af 2023.
* Du får forberedt dig godt på kakao-ceremonien dagen efter.

30/12: HELING OG NÆRVÆR
* Med hjælp fra den helt specielle vilde kakao fra Amazonas, fra det ceremonielle rum, fra lyd, duft, shamanistisk heling og guidede øvelser slipper vi sammen det, vi ikke længere har brug for og byder en ny frisk begyndelse velkommen.
* Du finder din intention for det nye år og får sendt den afsted til universet, så du er klar til at starte det nye år velafbalanceret, ren og klar til at lade dine ønsker manifestere sig ♥

Der er højst 12 deltagere, så det er en god ide at sikre dig plads i god tid. 
Vi ses!

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ URBAN NYTÅRSRETREAT:


Tak for et fantastisk “urban retreat”. Det mere end levede op til mine forventninger og har både givet ro, løsnet op for nogle ting samt givet mig nogle konkrete og brugbare værktøjer. Din måde at integrere traditionel indsigt og visdom i en moderne kontekst via din uformelle stil er vidunderlig og frigørende. Jeg fornemmede at alle deltagere blev mødt præcist hvor de var og hver især fik deres egen unikke oplevelse. Jeg skal helt sikkert deltage i flere af dine arrangementer og retreats. Tak.

Jens Jakob


Jeg er beæret over den rejse, som jeg har været på via kakaoceremoni guidet af skønne Metta, som på en varm og hjertelig måde byder en velkommen i den spirituelle verden.

Et rum, hvor jeg kan mærke efter og være mig selv.

Tak for 2 dejlige og begivenhedsrige dage, som jeg stærkt anbefaler.

Barbara Binelli


Det har været en enormt intens og hjerteåbnende oplevelse at deltage på dit retreat. Din ord er så forankrede, at jeg kom til at forstå hele chakra-systemet på en ny og dyb måde.

Tak for at du samlede nogle tråde for mig og tak for dit varme væsen.

Ida


Tusinde tak for et par dejlige dage, som i den grad har været en fantastisk inspirerende, udviklende og lærerig oplevelse og start på det nye årti. Begge dages intense oplevelser har i den grad forankret sig i mig, og jeg har haft en dejlig fornemmelse i krop og sjæl siden.


Som underviser er du meget nærværende, opmærksom og klog. Du ved en masse om rigtig mange retninger, og besvarer spørgsmål på en måde, der er til at forstå også for os, der ikke nødvendigvis ved så meget dette og hint. Men den kloge kender også egne begrænsninger, og dem kender du også.


Du skabte et trygt og meget hyggeligt rum, hvor der var plads og nærvær til at dele helt personlige indsigter og oplevelser selv med personer, som jeg ingen kendskab havde til i forvejen. Ret stærkt!


Jeg holder øje med din hjemmeside til næste år, for det var en meget unik og dejlig måde at tage afsked med det foregående år, og hilse det nye år velkommen.

Micha Hansson


Urban nytårs retreat 19/20 var en super måde for mig at starte et nyt år op på.

Jeg synes det var to virkelig gode og intense dage. Metta er en super underviser, der med fast og kærlig hånd guidede os igennem de forskellige meditationer og øvelser.

Meget anbefalelsesværdig og helt sikkert noget jeg vil gøre igen til næste år. 

Christine Albeck Børge


Tak for et skønt Urban retreat. Det var et skønt kursus, og meget varmt og lærerigt. Det at der foregik i byen, gav en følelse af tilgængelighed, og overskud til at gøre det, så det kan jeg varmt anbefale alle andre at gøre for dem selv. :-)

Julie