NÆRVÆR OG NYDELSE RETREAT PÅ MØN

Nærvær og nydelse 

- Stilhedsretreat på Møn 10 - 12.maj

Giv dig selv tilladelse til at være nærværende og nydende!

Denne weekend vil du blive forkælet med blid yoga og guidede meditationer, lækker vegetarisk mad og masser af mulighed for fordybelse i ro og smuk natur.

 

Du vil nænsomt få løsnet spændingerne op, både i dit sind og din krop og få fornyet kontakt til din indre kilde til lykke og livsglæde.

 

En del af retreatet foregår i stilhed, så du får lejlighed til at lytte indad og stilne den indre larm. Med dig får du også enkle virksomme teknikker, til at bevare det nydende nærvær, når du er hjemme igen.

 

Retreatet foregår på Strandgården på Møn; en smuk gammel gård indrettet som kursus-center, med en meget speciel energi og i vidunderligt naturskønne omgivelser, midt i en stor smuk have og lige ned til stranden.

 

Med i retreatet er lækker hjemmelavet vegetarisk og økologisk mad og snacks.

 

Dette retreat er velegne til alle, uanset om du har erfaring med yoga eller meditation i forvejen.


PROGRAM

Fredag

Kl.17 Ankomst og indkvartering

Kl.18 Velkomstmøde, rundvisning og introduktion

Kl.19 Aftensmad

Kl.21 Jeg er nærværende – introduktion til mindfulness

 

Lørdag

Kl.8 Solhilsner og guidet meditation.

Kl.9 Morgenmad

Kl.10 - 12 Yoga, meditation og øvelser. Stilheden indledes.

Kl.13 Frokost i stilhed

Kl.14-16 Tid til dig selv. F.eks gåtur i naturen, evt en tur til Møns klint.

Kl.16 -18 Yoga og meditation

Kl.19 Aftensmad i stilhed

Kl.21 Guidet meditation

 

Søndag

Kl.8 Solhilsner og guidet meditation.

Kl.9 Morgenmad

Kl.10-12 Yoga, meditation og øvelser. Stilheden ophæves

KL.13 Frokost

Kl.14 Fælles sharing og afslutning

Kl.15 Retreatet slutter


Transport

Jeg henter dig i Stege, hvis du kommer med det offentlige, så du skal bare tage toget til Vordingborg og derfra bussen til Stege. Jeg prøver også at arrangere samkørsel for de, som har lyst, så du evt kan køre med en anden deltager.

 

Pris: 3600,- kr inkl. alle måltider og snacks, to overnatninger og al undervisning.

Eneværelse kan bestilles for 400,- kr ekstra.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ RETREATS:

"Superdejligt yoga-retreat! Fra første færd en dejlig oplevelse. Smukt beliggende gård. Fantastisk undervisning - imødekommende, altfavnende og velunderbygget. Dertil rigtig lækker mad :) En weekend jeg vil tænke tilbage på med glæde, som har givet mig ro og velbefindende. I'll be back!"

Anette


"Tusind tak for denne værdifulde weekend på Møn. Du har og giver noget helt særligt med dit nærvær og empatiske væsen. Det er et super sted du har fundet til at afholde retreatet - rammer, beliggenhed, mad, ånden på stedet. Med alt det du er og giver, tillader og åbner du alt det som skal åbnes i mig - og jeg er sikker på også i andre."

Kirsten


"Det har været en vidunderlig weekend! Nærmest eventyrligt! Jeg var nervøs for, at jeg ikke var smidig nok til f.eks. yoga, men du er så fin og kan respektere min krops begrænsninger samtidig med at du hele tiden ser muligheder og ikke opgiver pga. begrænsninger - at der altid er en vej. Selvom jeg er overvægtig, så føler jeg bestemt at jeg kunne følge med og kunne nyde hvert sekund."

David


"Det var helt tilfældigt, at jeg fandt dig på nettet og selvom jeg ikke var rundt om hjørnet, fordi jeg bor i Jylland, så har det været HELT FANTASTISK at være med på retreatet. Jeg har fået så meget ud af det og med mig - meditationsøvelser, yogaøvelser, personlige fif, EXCEPTIONEL god mad, en masse energi, kærlighed, selvaccept, gode strandture og dit personlige nærvær. Vi ses helt sikkert snart igen."

Inge


"Tak for et helt igennem vidunderligt yogaretreat i Møns dejlige natur. Dejligt at få skabt plads til ro og fordybelse i en travl hverdag, så kroppen kan finde tilbage i sin egen rytme og sindet falder helt til ro. Tak for at skabe de perfekte rammer til dette og guide os med blidhed til nærvær og fordybelse Metta."

Birthe


"Strandgården er et fantastisk sted. Metta har med sit intense blik, sin professionalisme og store erfaring været en tryg guide gennem weekendens oplevelser. Jeg har især været optaget af de guidede meditationer, hvor Metta med stor indsigt har været vores kaptajn på en række mentale rejser. En kaptajn, der er opmærksom på sin besætning - også når de indre bølger går højt. Jeg er meget glad for det bidrag denne weekend har givet ift. fornyet selvindsigt og øget motivation til fortsat meditation, ro og fordybelse."
Martin


"Det var en fantastisk weekend på Møn og jeg har fået så meget med hjem. Grundlæggende gav dine guidede meditationer mig muligheden for at overskrive gamle tankemønstre med nye og gode, og derved genetablere mistede forbindelser til min empati. Med taknemmelige, respektfulde og kærlige hilsner."

Poul


"Mine forventninger til retreatet var store - jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften! Og mine forventninger er mere end blevet indfriet. Du er en fantastisk underviser og formidler. Samtidig er jeg glad for balancen mellem visdom og akademia. Det, at få lov til at være stille med mig selv har virkelig været en gave - og hvor har den stilhed åbnet for meget i mig selv. TUSINDE TAK - og hvor bliver ordet TAK pludselig meget fattigt."

Maria