RETREAT

RETREAT PÅ MØN OG FREDERIKSBERG

- Nærvær og nydelse, forkælelse og fordybelse

Jeg ved af egen erfaring, hvor vigtigt det kan være, at trække stikket helt og

give sig selv den uvurderlige gave, at reservere en en tid til sit velvære, sin ro og sin livsglæde.


Mine retreats på Møn foregår på Strandgården; en smuk gammel gård indrettet som kursus-center, med en meget speciel energi og i vidunderligt naturskønne omgivelser, midt i en stor smuk have og lige ned til stranden. Vi spiser altid lækker hjemmelavet vegetarisk, økologisk mad og snacks. Stilhed, ro, smuk natur og dejlig mad, blid yoga, guidede meditationer og meget mere, vil gøre underværker, som du vil mærke længe efter, at du er kommet hjem.

Der er mange, som kommer på disse retreats igen og igen.


"Urban retreat" kalder jeg de retreats, som  jeg holder på Frederiksberg. Her tager du hjem og sover, så du får lejlighed tilstraks at integrere roen og fordybelsen i dine vante omgivelser. Fordi du sparer omkostninger til overnatning, får du disse retreats til halv pris.


Der er plads til alle, uanset form og erfaring, for gruppen er så lille, at der er plads til at tilpasse øvelserne til den enkelte, hvis det bliver nødvendigt.


Nogle af retreats'ne indeholder en kakao-ceremoni, nogle af dem giver mulighed for at tilbringe et døgn i stilhed. Læs mere om hver enkelt retreat ved at klikke på datoerne herover.


VI SES!

UDTALELSER FRA TIDLIGERE ELEVER PÅ RETREATS:

"Superdejligt yoga-retreat! Fra første færd en dejlig oplevelse. Smukt beliggende gård. Fantastisk undervisning - imødekommende, altfavnende og velunderbygget. Dertil rigtig lækker mad :) En weekend jeg vil tænke tilbage på med glæde, som har givet mig ro og velbefindende. I'll be back!"

Anette


"Tusind tak for denne værdifulde weekend på Møn. Du har og giver noget helt særligt med dit nærvær og empatiske væsen. Det er et super sted du har fundet til at afholde retreatet - rammer, beliggenhed, mad, ånden på stedet. Med alt det du er og giver, tillader og åbner du alt det som skal åbnes i mig - og jeg er sikker på også i andre."

Kirsten


"Det har været en vidunderlig weekend! Nærmest eventyrligt! Jeg var nervøs for, at jeg ikke var smidig nok til f.eks. yoga, men du er så fin og kan respektere min krops begrænsninger samtidig med at du hele tiden ser muligheder og ikke opgiver pga. begrænsninger - at der altid er en vej. Selvom jeg er overvægtig, så føler jeg bestemt at jeg kunne følge med og kunne nyde hvert sekund."

David


"Det var helt tilfældigt, at jeg fandt dig på nettet og selvom jeg ikke var rundt om hjørnet, fordi jeg bor i Jylland, så har det været HELT FANTASTISK at være med på retreatet. Jeg har fået så meget ud af det og med mig - meditationsøvelser, yogaøvelser, personlige fif, EXCEPTIONEL god mad, en masse energi, kærlighed, selvaccept, gode strandture og dit personlige nærvær. Vi ses helt sikkert snart igen."

Inge


"Tak for et helt igennem vidunderligt yogaretreat i Møns dejlige natur. Dejligt at få skabt plads til ro og fordybelse i en travl hverdag, så kroppen kan finde tilbage i sin egen rytme og sindet falder helt til ro. Tak for at skabe de perfekte rammer til dette og guide os med blidhed til nærvær og fordybelse Metta."

Birthe


"Strandgården er et fantastisk sted. Metta har med sit intense blik, sin professionalisme og store erfaring været en tryg guide gennem weekendens oplevelser. Jeg har især været optaget af de guidede meditationer, hvor Metta med stor indsigt har været vores kaptajn på en række mentale rejser. En kaptajn, der er opmærksom på sin besætning - også når de indre bølger går højt. Jeg er meget glad for det bidrag denne weekend har givet ift. fornyet selvindsigt og øget motivation til fortsat meditation, ro og fordybelse."
Martin


"Det var en fantastisk weekend på Møn og jeg har fået så meget med hjem. Grundlæggende gav dine guidede meditationer mig muligheden for at overskrive gamle tankemønstre med nye og gode, og derved genetablere mistede forbindelser til min empati. Med taknemmelige, respektfulde og kærlige hilsner."

Poul


"Mine forventninger til retreatet var store - jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften! Og mine forventninger er mere end blevet indfriet. Du er en fantastisk underviser og formidler. Samtidig er jeg glad for balancen mellem visdom og akademia. Det, at få lov til at være stille med mig selv har virkelig været en gave - og hvor har den stilhed åbnet for meget i mig selv. TUSINDE TAK - og hvor bliver ordet TAK pludselig meget fattigt."

Maria