SOLHVERVS KAKAOCEREMONI

SOLHVERVS CEREMONI

- Lørdag d.27.juni kl.14-18

Solen er på sit allerhøjeste og nymånen starter en helt ny cyklus over os, mens vi starter på en frisk, med en helt ny og lysere fortælling.


D.27.juni lader vi den vilde kærlige kakao fra Amazonas og det ceremonielle rum hjælpe os, med at gøde spirerne til det nye liv, vi vender tilbage til efter karantæne-dvalen.


I månedsvis har hele vores verden været sat på stand by, meget er blevet vendt på hovedet og endnu mere på vrangen: Noget er i gang med at forandre sig.

Til denne ceremoni dykker vi ind i, hvad vi ønsker, at transformationen kommer til at indebære for vores liv.


Kom og vær med til at fejre lyset og lad nymånen hjælpe dig med at manifestere din nye måde at være i livet.


Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner med ceremonien. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig gennem ceremonien.

 

Metta vil under ceremonien tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det. Der vil også blive tilbudt plante-medicinen rapé.

 

Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 300 kr, men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

Døren er åben fra kl.13.45 og bliver låst kl.14.15 til de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Ingemannsvej 3, baghuset, Frb C. Find vej her.

 

VI SES!