SOLHVERVS KAKAOCEREMONI

MIDSOMMER CEREMONI

- Lørdag d.22.juni kl.14 - 18

Solen er på sit allerhøjeste, når vi mødes og fejrer livet som blomstrer i os og omkring os 💚


D.22.juni mødes vi under solhverv og fuldmåne og lader den vilde kærlige kakao fra Amazonas følge os både dybt og højt under midsommersolen.


Kom og vær med til at fejre lyset og livet og kom i kontakt med din egen kilde til livsglæde og energi!


Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig gennem ceremonien og tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det.

Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr (350 kr for arbejdsløse/studerende), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig.

Hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig.

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

Døren er åben fra kl.14.45 til de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Ingemannsvej 3, baghuset, Frb C. Find vej her.

 

VI SES!