OVERGANGSCEREMONI

OVERGANGSCEREMONI

- Søndag d.15.august

Overgangsalderen repræsenterer en af de stærkeste transformationer i en kvindes liv.

Med denne ceremoni ærer og fejrer vi, at du nu træder ind i din fulde styrke som kvinde.


Som fuglen Phønix er du i gang med at tage afsked med din gamle form og træde ind i en ny, endnu smukkere og stærkere fase i dit liv.


D.15.august markerer vi denne forvandling rundt om bålet, med en ceremoni med en af naturens stærke feminine planteånder: Kakao.


Vi holder ceremonien i det smukke shelter i Ullerup skov, hvor vi kan sidde komfortabelt rundt om bålet, med udsigt til den smukke sø (find vej her). Kommer du med offentlig transport, henter vi dig på den nærliggende togstation.


Under ceremonien vil Metta i samarbejde med kakaoånden og med guidede meditationer, øvelser, musik, trommerejse, aromaterapi og shamanistisk healing guide og støtte dig i, at erkende og tage kærlig afsked med, hvad du lægger bag dig, og mærke hvilke gaver din nye livsfase har til dig.


Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr, men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig og oplever, at du er det sted i livet, som vi kalder overgangsalderen.

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

  

VI SES!