NYTÅRSKAKAOCEREMONI

Nytårs ceremoni

- Så frøene for det nye år med Kærlig Kakao

Søndag d.10.januar kl.16 - lige op til nytårsny: den frugtbare første nymåne i det nye år - mødes vi til ceremoni for første gang i 2021 og sår frøene til det, som vi ønsker skal manifestere sig i året foran os.


Vi mødes rundt om bålet i det smukke shelter i Ullerup skov, hvor vi vil sidde/ligge tørt og behageligt mens bålet knitrer i midten. (Find vej her). 

Hvis du kommer med det offentlige, henter vi dig ved Dyssekilde station.


Bålet vil varme os, men medbring alligevel godt med varmt tøj og gerne også noget blødt at sidde og/eller ligge på, på det dejlige trægulv i shelteret.

 

Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig til at mærke hvad du ønsker dig og sende ønsket ud i verden. I løbet af ceremonien vil der være både musik, stilhed, guidede meditationer og hjerte-åbnende øvelser.

 

Metta vil under ceremonien tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det. 

 

Det hele varer 3-4 timer.


Prisen er 450 kr (350 for studerende mv), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

VI SES!