Mørkeceremoni i Torup

Mørkeceremoni i Torup

- Sortmåne 9.februar

Mørket er gennem århundreder blevet dæmoniseret og frygtet, så mange helt har glemt, at det faktisk er den mest spændende halvdel af vores væsen og verden.
I mørket findes vores ordløse, mystiske kilde til erkendelse. Her finder vi heling, selvindsigt og magi. Her finder vi vores egen dybeste sandhed.

Du er hermed inviteret til at fordybe dig i mørkets magi  under sortmånen 9.februr kl.17 - 20.

Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde eller ligge i en cirkel på behagelige puder og tæpper.


Når ceremonien går i gang, vil rummet være helt mørkt og du kan gøre mørket mere intenst, med en af vores lækre silkeøjenpuder.


Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner med ceremonien. Herefter går vi ind i mørket, tæt fulgt af Metta, som sammen med den helt specielle vilde kakao fra Amazonas vil guide hele rejsen med meditationer, shamanistisk trommerejse, musik, lyde og dufte.


Det hele varer tre-fire timer.


Prisen er 450 kr, men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.


Alle er velkomne. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).


Der er begrænsede pladser, så husk at sikre dig en ved at tilmelde dig i god tid.


Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.


Døren er åben fra kl.16.45 og bliver låst kl.17.15 til de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Torupvejen 156 (over Brugsen) i Torup.


Toget går næsten lige til døren og der er en god p-plads tæt på. Find vej her.


VI SES!