FULDMÅNECEREMONI I TORUP

Fuldmåne ceremoni i Torup

- Søndag d.28,marts kl.16-20

En fuldmåne lyser op. Den trækker kontraster skarpt op og kaster lys over alt det, der ellers kan ligge og gemme sig lidt i det dunkle.


D.28.marts lader vi kakao hjælpe os med at åbne alle vores sanser vidt op for det, der bliver åbenbaret i fuldmånens skær.


I månedsvis har hele vores verden været sat på stand by, meget er blevet vendt på hovedet og endnu mere på vrangen: Noget er i gang med at forandre sig.

Til denne ceremoni dykker vi ind i, hvad transformationen kommer til at indebære og bliver mere bevidste om, hvad vi ønsker at den skal medføre for vores liv.


Kom og lad månen og kakaoen lede dig på vej til at blive mere blive klar over, hvad du egentlig ønsker at fortsætte med at dyrke i dit liv og hvad du faktisk helst vil slippe <3

Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.

 

Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner med ceremonien. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig gennem ceremonien.

 

Metta vil under ceremonien tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det. Der vil også blive tilbudt plante-medicinen rapé.

 

Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr, men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.

 

Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).

 

Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.

 

Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.

 

Døren er åben fra kl.16.45 og bliver låst kl.17.15 til de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Torupvejen 156 (ovenpå Brugsen i Torup, find vej her). Toget går næsten lige til døren.

 

VI SES!