kakaoceremoni åbn dit hjerte

METTA MYRNA

-Facilitator for balance og forbindelse

Åbn dit hjerte med kakao

- 7.marts

Du indeholder uanede ressourcer af kærlighed og livsglæde, det er bare et spørgsmål om at slippe dem løs!

Søndag d.7.marts kl.16 lader vi kakaoånden hjælpe os
med at komme dybere i kontakt med vores hjerter.


Vi har forberedt det smukke, rolige lokale til ceremoni, hvor vi skal sidde i en cirkel på puder eller på en stol, hvis du foretrækker det.


Ceremonien starter med en introduktion til kakaoen og en deling af vores intentioner med ceremonien. Herefter drikker vi kakaoen og Metta vil i samarbejde med kakao-ånden guide dig til at mærke og frigive dit hjertes fulde potentiale.


I løbet af ceremonien vil der være både musik, stilhed, guidede meditationer og hjerte-åbnende øvelser.


Metta vil under ceremonien tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det og du vil også blive tilbudt plantemedicinen Rapé.


Det hele varer omkring fire timer.


Prisen er 450 kr (350 for studerende og arbejdsløse), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.


Alle er velkomne, uanset om du har lidt, megen eller ingen erfaring i forvejen, med kakao, meditation eller personlig udvikling. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).


Husk at tilmelde dig, så står din kakao parat når du kommer.


Der er alt hvad vi skal bruge, du skal bare medbringe blødt tøj, som du kan sidde behageligt i. Kakao virker bedst, hvis din mave ikke er fuld, så spis let i løbet af dagen og undgå mælkeprodukter.


Døren er åben fra kl.15.45 og bliver låst kl.16.15 i de smukke rolige lokaler hos Lige her - Lige nu Ingemannsvej 3, baghuset, Frb C. Find vej her


VI SES!

KONTAKT


Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål :


E-mail 

post@mettamyrna.dk


Tlf 

22430322


FØLG METTA MYRNA