DE FEM TIBETANERE 2

DE FEM TIBETANERE

Hvordan går det med De Fem Tibetanere?

Hvis du ikke rigt er kommet i gang med dem endnu, så overvej, om det er nu at du skal dedikere de næste uger til at give dem en chance og mærke hvad de kan gøre for dit daglige velvære. Når man først er kommet i gang, bærer det dagligt motivationen i sig selv at opleve deres virkning.


Det er ikke nødvendigvis hver eneste dag du behøver at udføre dem, men for at få en god rutine, der vil hjælpe dig til at fortsætte med dem længe efter at dette program er fuldført, er det rigtig godt at have en intention om at udføre dem 6 ud af 7 dage.


Det er nu 7 dage siden du startede og hvis du har udført dem de fleste af dagene, kan du nu overveje at øge antallet af gange du udfører øvelserne til 5. 

Du kan fortsætte med at øge antallet med to ad gangen hver uge, til du oplever, at du ikke har brug for flere gentagelser.


Hvis du engang når helt til 21 gentagelser af hver øvelse, skal du ikke øge antallet mere. Men det er meget sandsynligt, at du aldrig når til at have brug for 21 gange af hver, med mindre du er en veltrænet ung mand :)


Fortsat god fornøjelse!