KAKAOUDDANNELSE

KAKAO-UDDANNELSE

Bliv Kærlig Kakao Facilitator

BLIV CERTIFICERET KÆRLIG KAKAO FACILITATOR

-Få et solidt fundament for at facilitere dine egne kakao-ceremonier.


Verden har brug for flere kakaoceremonier.

Vil du facilitere dem? Så kom med og vær en del af 3.årgangs Kærlig Kakao Facilitatorer.


Som Kærlig Kakao Facilitator får du grundig baggrundsviden, praktisk erfaring og supervision til dine ceremonier.


Derudover bliver du en del af Kærlig Kakao-netværket, får mulighed for at promovere dine ceremonier gennem Kærlig Kakao og mulighed for at bruge den helt specielle vilde kakao fra Amazonas.


Næste forløb starter 1.april


Læs mere herunder og skriv her, hvis du er interesseret i at være en del af det næste forløb på uddannelsen. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål til uddannelsen.


Få den viden og de redskaber du skal bruge til dine ceremonier.

Metta Myrna er pioner inden for kakaoceremonier i Danmark.


Datoer, pris sted og meget mere kan du læse om her.

"Oplevelsen under uddannelsen var, som jeg havde haft en stærk fornemmelse af, at den ville være: Metta formåede at give et vidensmæssigt fundament, der inddrog såvel spirituelle traditioner som psykologi og neurovidenskab. Der var fokus på alle niveauer, fra de spirituelle, ordløse dimensioner til helt lavpraktisk at arrangere en ceremoni, forberede kakaoen, anvende instrumenter mv. Metta formåede vigtigst af alt at skabe et trygt rum, hvor hun ikke blot var en troværdig formidler men også facilitator af nogle processer, hvor vi deltagere selv kunne finde vores vej i det. I den ånd, de fleste vil genkende fra bekendtskabet med Metta, møder hun mennesket der, hvor mennesket er, og støtter vedkommende i at finde sin egen vej. Til slut havde vi derfor alle fundet vores egen måde at facilitere en ceremoni på - noget, som også efter uddannelsen vil vokse og udvikle sig. Jeg er utroligt taknemmelig for forløbet og glæder mig over, at flere vil få denne fantastiske mulighed."

Katja, praktiserende psykolog og uddannet Kærlig Kakao Facilitator i 2020.

"Mettas kakao facilitator uddannelse har givet mig en respekt, taknemmelighed og ydmyghed for det arbejder kakaoen kalder på i denne tid vi lever i. Den kalder på os med stor empati, kærlighed og værdighed. Og jeg føler mig nu klar, efter Mettas uddannselse, til at sprede kakaoens besked videre.

Jeg har fået en dyb forståelse af den shamanistiske tilgang til livet og sammenspillet med kakaoen og hvordan den bedst facilitereres.

Den grundighed, åbenhed og ærlighed Metta giver i sin undervisning har gjort mig klar i mine egne evner som facilitator samt givet mig meget praktiske redskaber for at kunne facilitere kakaoen til sin fulde kraft. Jeg kan kun give Metta og hendes uddannelse mine varmeste anbefalinger.

Og den kakao vi har arbejdet med et intet mindre end guddommelig.

Jeg kan kun sige tak "

Dahlia 2020