day 21

METTA MYRNA

-Facilitator for balance og forbindelse

21 DAGE MED RADIKAL SELVOMSORG


Nu er der gået 21 dage med selvomsorg!


Brug lidt tid i dag på, at evaluere hvordan det er gået og hvordan det har været.


  • Hvordan føles det, at have prioriteret dit eget velvære?
  • Hvad var nemt og hvad var svært?
  • Hvad syntes du især godt om?
  • Hvilke virkninger har du oplevet?


Overvej så, hvordan du vil fortsætte herfra.

  • Har du lyst til at fortsætte med at give dig selv omsorg i din dagligdag?
  • Vil du fortsætte med de rutiner, som du har opbygget, eller er der noget du vil ændre? 


Hvis du ikke har fået gjort det hele hver dag, så vanerne endnu ikke er helt integreret, har du stadig muligheden for at gøre indsatsen - det er aldrig for sent!


Du kan være hekt sikker på, at det betaler sig at prioritere dig selv. 

Når du får opfyldt dine basale behov, er du ikke bare meget bedre tilpas, du er også et mere givende menneske for mennesker omkring dig og for verden.


Får du lyst til at forsøge dig med 21 dage mere en gang - måske med andre mål og midler end dem du valgte denne gang - er du meget velkommen. Du får 20% rabat, hvis du skriver "jeg vil igen" ved tilmeldingen her og det samme hvis du vil give udfordringen som gave til en, som du synes fortjener at blive forkælet - så skal du skrive "jeg vil give 21 dage i gave". Du bestiller gavekort her


Kunne du bruge støtte og flere redskaber til din selvomsorg, så er du meget velkommen hos mig. Du kan vælge mellem en masse forskellige tilbud, f.eks månedlig meditations-cirkel, retreats til Møn, kakaoceremonier og det ultimative kursus Lev Helt, hvor du virkelig lærer dig selv og dit energisystem at kende, får helet destruktive mønstre og grundlagt selv-omsorgsfulde vaner.


Som en afsluttende gave fra mig, får du her en lille guidet rejse ind i dig selv.


Vil du give mig en lille gave tilbage, så skriv meget gerne til mig på post@mettamyrna.dk, hvordan du har oplevet disse 21 dages udfordring. Jeg bliver også rigtig glad for et par ord på Trustpilot, hvis du har nydt oplevelsen :)


TIILYKKE MED, AT DU HAR GENNEMFØRT 21 DAGE MED SELVOMSORG OG GOD FORNØJELSE MED AT FORTSÆTTE DET GODE ARBEJDE FOR DIG SELV!

KONTAKT


Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål :


E-mail 

post@mettamyrna.dk


Tlf 

22430322


FØLG METTA MYRNA