Fuldmåneceremoni

Fuldmåne ceremoni i Torup

- Søndag d.28.marts kl.16-20

Endelig kan vi mødes igen til ceremoni!

D.28.marts lader vi Kærlig Kakao hjælpe os med at åbne alle vores sanser vidt op for det, der bliver åbenbaret i fuldmånens skær.


I månedsvis har hele vores verden været sat på stand by, meget er blevet vendt på hovedet og endnu mere på vrangen: Noget er i gang med at forandre sig.


Til denne ceremoni dykker vi ind i, hvad transformationen kommer til at indebære og hvad vi ønsker, at den skal medføre for vores liv.


Kom og lad månen og kakaoen lede dig på vej ind i forårets transformation ❤


Ceremonien foregår under himlen rundt om det knitrende bål på Dyssekildes dejlige ceremonielle bålplads. Har du ikke været der før, så møder vi dig på Dyssekilde station og følges derhen.


Metta Myrna vil guide og holde ceremonien med meditationer, musik og meget mere og vil under ceremonien tilbyde sin blide, men dybt virkende, shamanistiske healing til de, som ønsker og behøver det.


Det hele varer omkring fire timer.

Prisen er 450 kr (350 for arbejdsledige/studerende/pensionister), men har du svært ved at finde pengene så skriv, vi har altid brug for hjælpere.


Alle er velkomne, uanset tidligere erfaring. De eneste krav til dig er, at du er åben og nysgerrig. (hvis du tager anti-depressiv medicin eller er gravid, så skriv det ved tilmeldingen, så laver Metta en passende kop kakao til dig).


Husk at sikre din plads i god tid ved at tilmelde dig her.


VI SES!